Elite Tires Distribution, distribuitorul de anvelope preferat de romani

Luni, 26 Octombrie 2015, ora 17:28
2332 citiri
Elite Tires Distribution, distribuitorul de anvelope preferat de romani

Una dintre firmele cu o crestere considerabila a cifrei de afaceri in ultimul an este, poate in mod destul de surprinzator, un magazin online de anvelope si alte articole pentru masini. Acesta isi are sediul in Ploiesti si poarta numele de Elite Tires Distribution.

Iar acum, in pragul iernii, responsabilii acestuia sunt deja pregatiti de un nou val de comenzi, intrucat romanii sunt obligati sa isi echipeze masinile cu anvelope de iarna, iar cei care nu le mai au din anii trecuti acum trebuie sa mearga din nou la cumpaturi.

Cu ajutorul acestui magazin online insa, nici nu mai trebuie sa iesi din casa pentru a gasi perechea de anvelope iarna potrivita, acestea fiind mai aproape ca niciodata, practic la doar cateva click-uri distanta.

Toate produsele auto necesare sunt acum la indemana

Daca pana acum trebuia sa mergi la service sau la un magazin de anvelope si piese auto si sa comanzi un set potrivit masinii tale care sa te avantajeze si ca pret, acum totul devine mai usor cu ajutorul Elite Tires Distribution. Firma din Ploiesti livreaza anvelope si alte piese si accesorii auto in toata tara, la cele mai mici tarife, prin curier rapid.

Nici nu este de mirare, asadar, de ce atat de multa lume a apelat la serviciile firmei in ultimul an. In plus, oferta este cu adevarat bogata, existand sute de modele doar in categoria de interes in acest sezon - a anvelopelor de iarna.

Mai mult decat atat, daca esti dispus sa comanzi un set intreg sau chiar mai multe seturi, poti primi si reduceri substantiale la achizitionarea lor.

Doar aici, o selectie a celor mai bune anvelope de pe piata

Ca orice afacere de succes, Elite Tires Distribution doreste sa ofere solutii cat mai diferite pentru fiecare cumparator. De aceea, in portofoliul lor se gasesc modele noi, de ultima generatie, provenite de la cei mai mari producatori din lume dar si modele pentru care se fac reduceri substantiale- aflate in categoria de oferte speciale.

Printre acestea se numara GoodYear UltraGrip, Pirelli Scorpion Winter sau Ice and Snow, Continental CrossWinter sau ContiWinterContact sau celebrele anvelope din seria Hankook W, unele dintre cele mai bune variante din lume daca luam in considerare raportul calitate pret.

Elite Tires Distribution se adreseaza de asemenea vehiculelor utilitare si comerciale, oferind anvelope de iarna si pentru acestea, dar si pentru camioane sau chiar motociclete si ATV-uri.

Astfel, oferta este una bogata, aleagerea potrivita facandu-se in functie de buget, de tipul masinii si de preferintele personale.

O campanie de responsabilizare marca Elite Tires Distribution

Elite Tires Distribution isi propune, de asemenea, sa isi lase si amprenta in societate incercand, prin intermediul seviciilor sale, sa responsabilizeze conducatorii auto. Iar acest lucru incepe chiar cu cateva informatii despre folosirea corecta a anvelopelor de iarna.

Asa cum stim cu totii, utilizarea anvelopelor de iarna este obligatorie la noi in tara. Insa putina lume cunoaste detalii legate de importanta schimbarii lor la momentul potrivit sau, mai bine zis, cand aceasta schimbare devine cu adevarat necesara.

Suprafata anvelopei obisnuite sufera modificari importante odata cu venirea frigului, astfel ca anvelopele de iarna trebuie sa fie utilizate atunci cand temperatura scade sub 7 grade Celsius. Asadar, nu este nevoie sa vezi la televizor avertizarile si sfaturile politiei rutiere pentru a considera ca a venit timpul pentru a trece la anvelopele de iarna, putand lua aceasta decizie si singur, doar urmarind termometrul.

Atat pe gheata, cat si pe zapada, anvelopele de iarna sporesc aderenta si scad distanta de franare. Si nu este nevoie de cele mai bune modele din lume, desi cu cat acestea sunt de o calitate mai buna, cu atat parametrii sunt imbunatatiti. Nu uita ca responsabilitatea trebuie sa fie in primul rand la tine inc alitate de sofer, mai ales cand vine vorba despre anvelope si automobile si siguranta ta si a pasagerilor.

Site-ul la care pot sa fie gasite mai multe informatii este AnvelopeJanteAliaj.ro. Tot aici pot sa fie realizate si comenzile de anvelope si poate fi descoperit tot necesarul de produse pentru masina ta.

Elite Tires Distribution, firma care a reusit intr-un timp scurt sa se dezvolte prin seriozitatea aratata fiecarei comenzi si pentru ca a incercat sa ajunga la dorintele tuturor clientilor sai, va asteapta sa ii descoperiti serviciile.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#magazin online anvelope, #anvelope iarna online , #Stiri Auto