Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Director nou la Renault Romania

Director nou la Renault Romania

Jerome Olive va asigura, incepand din luna septembrie, functia de director general al Automobile Dacia si director general al Groupe Renault Romania, inlocuindu-l pe Antoine Doucerain, a anuntat joi compania. Doucerain preluase functia de director general din data de 1 mai, de la Yves Caracatzanis.

Responsabilitatile si atributiile lui Jerome Olive vor fi exercitate pe perioada de interimat pana la o noua nominalizare a Groupe Renault.

"Antoine Doucerain isi inceteaza activitatea din Romania din motive personale. Jerome Olive, in prezent, Alliance Regional SVP - Manufacturing, Supply Chain & Process Engineering pentru regiunea Eurasia, a mai indeplinit functia de director general Dacia si Groupe Renault Romania in perioada 2010 - 2013", se arata in comunicat.

Jerome Olive a obtinut diploma de inginer a Institutului Catolic de Arte si Meserii (ICAM) in anul 1980. Cariera sa la Renault a inceput in 1982, la uzina de la Sandouville, unde a ocupat diferite posturi in domeniul fiabilizarii proceselor de fabricatie si de mentenanta.

"In 1985, a preluat functia de responsabil investitii si mentenanta la SBFM (Societe Bretonne de Fonderie et Mecanique), apoi pe cea de director de productie. In 1996, in calitate de sef al departamentului de Caroserie, a fost responsabil de lansarea in fabricatie a modelului Scenic 1 la uzina Renault din Douai", se arata in comunicat.

In 1999, Olive a devenit director adjunct responsabil cu fabricatia, preluand conducerea uzinei la inceputul anului 2004. In ianuarie 2010 este numit director general Dacia si Groupe Renault Romania pana in 2013.

In continuare, ocupa functiile de director industrial pentru regiunea Euromed Africa, director industrial pentru Europa si mai apoi devine Alliance Regional SVP - Manufacturing, Supply Chain & Process Engineering pentru regiunea Eurasia. ...citeste mai departe despre "Director nou la Renault Romania" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1153 ori