Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Proprietarii masinilor vor putea asista la reparatiile din service-urile auto

Proprietarii masinilor vor putea asista la reparatiile din service-urile auto


Service-urile auto vor fi obligate sa asigure proprietarilor de masini posibilitatea de a asista direct sau prin sistem audio-video la activitatile de reparatii sau intretinere pe care le efectueaza, se arata intr-un act normativ publicat in Monitorul Oficial in 2013. Noile prevederi intra in vigoare in luna septembrie a acestui an.

Legea nr. 51/2013, publicata in Monitorul Oficial nr. 146, din 19 martie 2013, da posibilitatea proprietarilor de autovehicule sa asiste la lucrarile de reparatii efectuate in service-urile auto.

Practic, conform actului normativ, operatorii economici care desfasoara activitati de reparatii sau intretinere a autovehiculelor vor fi obligati sa puna la dispozitie un spatiu amenajat de unde clientul sa poata vizualiza, direct sau prin intermediul unei camere video, interventiile executate de angajati asupra propriei masini.

Citeste mai multe despre Din toamna proprietarii masinilor vor putea asista la reparatiile din service-urile auto pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1454 ori