Verdictul unui șofer de Dacia Spring după un an, cu plusuri și minusuri: "Încă aproximativ două luni și mă despart de ea”

Marti, 13 Septembrie 2022, ora 09:25
521 citiri
Verdictul unui șofer de Dacia Spring după un an, cu plusuri și minusuri: "Încă aproximativ două luni și mă despart de ea”
Dacia Spring FOTO Facebook/ Ciprian Azoitei

Numărul românilor interesați de achiziția unei mașini electrice este în creștere. Mulți culeg informații și se pregătesc să facă schimbarea, alții au cumpărat deja un astfel de autoturism și împărtășesc impresii.

Cea mai populară mașină electrică în România este Dacia Spring, datorită prețului la care se vinde. Sunt șoferi care se declară mulțumiți de modelul electric de la Dacia, în timp ce unii se plâng de diverse probleme.

Un român a decis după un an să renunțe la mașina Dacia Spring pe care o deține și a făcut publice plusurile și minusurile, din perspectiva sa, într-o postare pe Facebook.

"Mai sunt câteva zile și se împlinește anul de când am primit mașina. Încă aproximativ două luni și mă despart de ea, trec la altă categorie. Cum a fost? Cei ce o au, știu. E o mașină ieftină, cu dotări minimale, dar care-și face treaba."

Ce apreciază la mașină

"Ce mi-a plăcut? Cel mai mult, faptul că m-a ajutat să înțeleg ce înseamnă o mașină electrică. Apoi, e... simpatică la aspect... E plăcută la condus. Și... Cam atât."

Minusurile pe care le-a constatat

"Ce nu mi-a plăcut? În primul rând, calitatea generală a mașinii. Vopseaua fragilă, se zgârie foarte ușor, au început să apară diverse sunete să zicem anormale, 4 luni de așteptare pentru câteva elemente de caroserie (cred că am fost primul lovit pe grupul asta)."

Bilanțul la 7188 de km rulați

"Bilanțul la momentul ăsta e de 7188 km rulați, curent total consumat cu încărcarea acasă, 604kwh, din care un maxim de 25% cumpărați, restul produși cu panourile fotovoltaice, 50kwh încărcați la stație publică cu platăa (a fost o eroare de-a mea, am cumpărat 50kwh -flat- crezând că-mi vor fi necesari într-o călătorie, dar am avut nevoie doar de 23kwh. Restul am încărcat doar ca să nu-i "arunc").

Urmează să-i fac revizia zilele astea și cam asta e. Spre final de drum mă declar foarte mulțumit de experiență.", a scris șoferul pe Dacia Spring România. ...citeste mai departe despre "Verdictul unui șofer de Dacia Spring după un an, cu plusuri și minusuri: "Încă aproximativ două luni și mă despart de ea”" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
Mașinile electrice chinezești ajung în Europa. Când începe producția firma Chery Auto și în ce țară
Mașinile electrice chinezești ajung în Europa. Când începe producția firma Chery Auto și în ce țară
Chery Auto din China a semnat un acord cu EV Motors din Spania în vederea înfiinţării unei companii mixte pentru a produce maşini la prima sa fabrică din Europa, au anunţat marţi, 16...
#Dacia Spring, #Sofer, #nemultumire, #calitati, #renuntare, #masini electrice , #Stiri Auto