Proprietarii de Dacia Spring reclamă probleme diverse cu aerul condiționat. "Dacă mergi 2 kilometri, nu-ți mai simți piciorul"

Marti, 21 Iunie 2022, ora 14:12
1090 citiri
Proprietarii de Dacia Spring reclamă probleme diverse cu aerul condiționat. "Dacă mergi 2 kilometri, nu-ți mai simți piciorul"
Dacia Spring FOTO dacia.ro

Tot mai mulți români sunt interesați de achiziționarea unei mașini electrice, iar numărul celor care cumpără modelul electric de la Dacia este în creștere.

Pe Facebook au apărut mai multe grupuri dedicate celor care au sau doresc să afle detalii despre Dacia Spring.

Una dintre problemele semnalate de cei care dețin deja o astfel de mașină se referă la aerul condiționat.

Mulți șoferi se plâng că acesta nu funcționează. La cealaltă extremă, alții reclamă temperatura mult prea scăzută din interiorul mașinii, după cum au scris pe Dacia Spring România, de pe Facebook:

"Odată cu venirea temperaturilor crescute și utilizarea AC, am observat că acesta funcționează cam anemic. Nu prea răcește bine. Întîmpinați aceași problemă?

PS: ECO mode dezactivat, deci excludem această problemă."

"Nu bagă rece"

"Și la mine. Abia pe treapta 3 de ventilație as spune că bagă ceva. O să îi fac o verificare de freon."

"Și la mine tot de la 3 în sus, am vorbit la dealer, a zis că dacă nu bagă era o problemă. Așa bagă Dacia comparat cu alte mărci. Și eu tind să cred că mai trebuie ceva freon."

"Și eu am scris zilele trecute despre aceeași situație. Nu bagă rece, mă gândesc că freon bagă cei de la Dacia pe garanție, nu a mers din start."

"Chiar acum o avem în sevice la garanție pe acest motiv. La noi nu a funcționat absolut deloc. Nouă ne-au spus să nu ne ducem să completăm/ schimbăm freon, ci să o aducem la garanție (au spus că e un freon special, cică). Se pare că e o problema frecventă."

"La fel pățesc și eu. Cîteodată merge, altă dată nu. Cînd nu merge nici măcar nu se aude că pornește compresorul."

La alții răcește prea tare

"La mine răcește prea tare. Iar aerisirile de la picioare sunt făcute foarte prost, direct în picior bate aerul condiționat, dacă mergi vreo 2 km, nu-ți mai simți piciorul.

"Și la mine funcționează foarte bine, nu pot sta în mașină de frig dacă dau mai mult de treapta 1 la ventilație!"

"Eu nu pot să țin mai mult de treapta 1, că îngheț!"

Unii au fost mai norocoși

"La mine funcționează foarte bine. Verificati freonul la un service."

"La mine răcește foarte bine, atât că sunt vibrații destul de puternice când funcționează compresorul."

"La mine funcționează perfect."

Posibilele cauze

"Unii posesori de spring au menționat lipsa freon în instalația de AC. La mine ...citeste mai departe despre "Proprietarii de Dacia Spring reclamă probleme diverse cu aerul condiționat. "Dacă mergi 2 kilometri, nu-ți mai simți piciorul"" pe Ziare.com

Ce se întâmplă dacă mergi cu mașina electrică în Grecia. Noile reguli îi dau peste cap pe șoferi chiar înainte de concedii
Ce se întâmplă dacă mergi cu mașina electrică în Grecia. Noile reguli îi dau peste cap pe șoferi chiar înainte de concedii
Șoferii de mașini electrice, hibride sau alimentate cu gaz petrolier lichefiat (GPL) trebuie să respecte noi reguli pentru a le fi permis transportul cu vehiculele pe feribot, în Grecia....
Huawei revine în fruntea pieței smartphone-urilor din China. Cum și-a recăpătat gigantul tech poziția de lider
Huawei revine în fruntea pieței smartphone-urilor din China. Cum și-a recăpătat gigantul tech poziția de lider
Huawei a reușit o revenire spectaculoasă, recâștigând poziția de lider pe piața smartphone-urilor din China după mai bine de trei ani, conform datelor recente furnizate de Canalys. În...
#masini electrice, #Dacia Spring, #probleme, #aer conditionat , #Stiri Auto