Poza care a produs panică printre posesorii de Spring: exemplar cu urme de incendiu cărat pe platformă. "Bine că nu a ars toată"

Duminica, 03 Iulie 2022, ora 16:08
743 citiri
Poza care a produs panică printre posesorii de Spring: exemplar cu urme de incendiu cărat pe platformă. "Bine că nu a ars toată"
Mașina arsă parțial, transportată pe platformă FOTO Facebook/ Dacia Spring România

Tot mai mulți români sunt interesați de achiziționarea unei mașini electrice, mai ales după scumpirile combustibilului din ultima perioadă.

Deși unul dintre cele mai cerute vehicule electrice din Europa, automobilul electric Dacia Spring, a înregistrat cea mai agresivă creștere de prețuri consemnată la un autoturism în primul an de lansare, acesta rămâne cel mai ieftin model electric de pe piața europeană.

Pe grupurile dedicate posesorilor de Spring, unii sunt mulțumiți de achiziție, alții descoperă tot felul de probleme, pe măsură ce le folosesc, de la cele legate de aerul condiționat, până la cele care țin de izolarea mașinii.

Totuși cel mai negru scenariu este legat de apariția unui incendiu.

Pe grupul Dacia Spring România a fost postată sâmbătă, 2 iulie, o fotografie cu o mașină Dacia Spring cu partea din față arsă, în timp ce este transportată pe o platformă:

"Pare a fi luat foc în zona portului de încărcare. Brașov, acum aproximativ 2 ore. Foto preluat. Poza a fost făcută de către un prieten care a văzut platforma cu mașina avariată. Nu vă pot oferi informațiile cerute, poate doar proprietarul dacă este membru în grup și își recunoaște mașina și dacă dorește să ofere detalii despre incident", precizează autorul postării.

Anunțul a provocat îngrijorare printre cei care au astfel de mașini

"Se știu mai multe informații? Unde la Brașov s-a întâmplat acest lucru? Acasă, la stație de încărcare? În ce zona? Mă interesează aceste informații că să știu ce să evit/la ce să fiu atent/să pot află alte informații de la alții din zona respectivă."

"E bine să știm să ne ferim și noi de cauzele care au dus la acest nefericit eveniment."

"Oare de ce n-o fi ars toată? S-a stins focul de la sine, a acționat șoferul stingătorul, au venit pompierii și au folosit ei echipamente?"

"Nu se știe. Realmente sunt puține lucruri care pot arde și susține focul acolo în față, dar este posibil ca cineva să îl fi stins, că altfel era toată bara topită."

Presupuneri, în lipsa informațiilor

În lipsa unor informații clare, unii șoferi și-au dat cu părerea în legătură cu cauzele incendiului și felul în care ar putea fi prevenit.

"E posibil ca dacă vii cu ea de pe un drum lung cu asfalt foarte încins și o mai pui și la încărcat pe CCS tot în soare, să pățești ceva de genul."

"Posibil contact imperfect sa ...citeste mai departe despre "Poza care a produs panică printre posesorii de Spring: exemplar cu urme de incendiu cărat pe platformă. "Bine că nu a ars toată"" pe Ziare.com

Cum arată prima mașină electrică "chinezească" produsă în Europa. Va concura puternic Dacia Spring VIDEO
Cum arată prima mașină electrică "chinezească" produsă în Europa. Va concura puternic Dacia Spring VIDEO
Producția primei mașini electrice concepute în China și fabricate în Europa a început deja. Leapmotor T03 va intra la producție în masă în luna septembrie și va fi disponibilă și în...
Uniunea Europeană impune taxe suplimentare pentru importurile de mașini electrice din China
Uniunea Europeană impune taxe suplimentare pentru importurile de mașini electrice din China
După negocieri intense și amenințări îndreptate împotriva regimului de la Beijing și a producătorilor auto din China, Comisia Europeană a anunțat o măsură drastică pentru descurajarea...
#Dacia Spring, #masini electrice, #incendiu, #cauze, #platforma , #Stiri Auto

Curs valutar

1 EUR = 4.9771 RON

0.0001

1 USD = 4.6535 RON

0.0132
  1. Ce simbolizează o sticlă cu apă lăsată pe acoperișul unei mașini. Oportunitatea nebănuită de majoritatea oamenilor
  2. Statul care devine patria miliardarilor. Peste 6.700 de bogați ar urma să se mute aici până la sfârșitul acestui an
  3. Cele trei modele de autoturisme SUV care trebuie evitate atunci când sunt vândute second hand
  4. Un gigant auto care are fabrică și în România trece la concedieri masive
  5. Cum arată prima mașină electrică "chinezească" produsă în Europa. Va concura puternic Dacia Spring VIDEO
  6. Prețurile au luat-o razna complet pe litoralul românesc: stațiunea care concurează cu Mamaia, din acest punct de vedere
  7. Un sediu AUR a fost vândut cu o sumă colosală. Mesajul cu maximă vizibilitate care ere afișat ”în vitrină”
  8. Super-afacere pe criză: profit-record făcut de un cunoscut lanț de covrigării
  9. Familia Becali, gata să dea lovitura. Investiție masivă pregătită în Constanța
  10. BNR dă unde verde milionarului Dan Ostahie să cumpere o bancă românească. Cum se va numi noua instituție