Ce masini conduc milionarii din industria IT

Miercuri, 10 Septembrie 2014, ora 16:45
1511 citiri
Ce masini conduc milionarii din industria IT
Foto: Business Insider

Sunt bogati si cunoscuti pentru afacerile lor in domeniul IT. Insa ce masini conduc oamenii de afaceri din aceasta industrie in plina expansiune?

Business Insider a alcatuit o lista cu automobilele de lux detinute de cei care au facut miliarde de dolari din site-uri, aplicatii, software, hardware sau calculatoare.

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, este proprietarul mai multor automobile de lux, printre care se numara un Acura TSX si un Volkswagen GTI.

Insa "bijuteria" pe patru roti cea mai apropiata de sufletul sau este Pagani Huayra. Automobilul italian costa cam 1,3 milioane de dolari.

Seful Amazon, Jeff Bezos, conduce un Honda Accord din 1996, care valoreaza in prezent cam 4.000 de dolari.

Evan Spiegel, fondatorul serviciului de mesagerie Snapchat, si-a achizitionat recent un Ferrari, dupa ce afacerea sa a obtinut o finantare uriasa.

Miliardarul Bill Gates are o colectie de masini Porsche, insa vedeta este un model 911 decapotabil, de 82.100 de ...citeste mai departe despre "Ce masini conduc milionarii din industria IT (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#masini miliardari IT, #masini milionari IT, #masina Zuckerberg, #masina Bill Gates , #Stiri Auto