Cateva dintre cele mai bune anvelope de iarna in 2020

Luni, 21 Decembrie 2020, ora 13:30
839 citiri
Cateva dintre cele mai bune anvelope de iarna in 2020

Anvelopele sunt printre cele mai importante componente ale unui autoturism. Iar cu venirea sezonului rece, trebuie sa-ti echipezi masina cu un set de cauciuri speciale, de o calitate cat mai buna. Cum alegi? De obicei, primesti cat platesti. De aceea, e indicat sa platesti printr-un card de cumparaturi. Dar pretul nu este singurul factor. Iata ce spun specialistii de la TyreReviews, o publicatie prestigioasa de profil din Marea Britanie, despre cateva dintre cele mai bune anvelope de iarna din 2020.

Bridgestone Blizzak LM005

De obicei, anvelopele de iarna de la Bridgestone excelau doar in anumite conditii de carosabil. Insa ultimul model al producatorului japonez vine cu imbunatatiri substantiale atat pe asfalt uscat si umed, cat si pe zapada. Cel mai impresionant indicator este cel de franare pe umezeala, categorie in care Blizzak LM005 obtine primele locuri in foarte multe teste. Ba mai mult, se pare ca aceste caracteristici se regasesc in toata gama de marimi, de la 14 la 22 de toli. Asa ca poti beneficia de un cauciuc de calitate indiferent ce conduci.

Michelin Alpin 6

Inlocuitorul vechiului Alpin 5 este la fel de performant ca predecesorul sau, daca nu chiar mai bun. Se descurca admirabil pe uscat, suprafete ude, dar si pe zapada, cu rezultate bune la capitloul manevrabilitate si un grad de uzura foarte redus. Testele mentioneaza in special stabilitatea si precizia pe care aceste cauciucuri le confera sistemului de directie.

Dunlop Winter Sport 5

Chiar daca este mai vechi, modelul Winter Sport 5 inca se tine bine, chiar si la aproape 5 ani dupa lansare. Iar faptul ca nu vorbim de ultimul racnet in materie de anvelope ii coboara semnificativ pretul. Poti sa te alegi astfel cu un set de gume cu performante premium pentru banii pe care i-ai putea da pe niste cauciucuri nou aparute in segmentul economic.

Hankook Winter I'cept RS2

Daca vrei o varianta si mai avantajoasa ca pret, cei de la Hankook ti-au pregatit o anvelopa cu abilitati de laudat, la un pret putin sub cel al competitorilor sai din segmentul premium. Primesti insa un cauciuc cu performante foarte bune pe asfalt umed sau uscat, in conditii de iarna. Poate ca nu vei face prea mult off-road prin zapada cu ele. Dar pentru conditiile de iarna cu care ne-am obisnuit in Romania in ultimii ani, se descurca onorabil.

Daca vrei sa alegi ce-i mai bun pentru masina ta, alege in primul rand dupa caracteristici si rezultatele testelor si apoi dupa pret. Ca sa te ajute in acest demers, foloseste un card de credit. De exemplu, CardAvantaj are parteneriate cu o gama variata de comercianti din Romania si iti permite sa imparti cheltuielile mai mari in rate fara dobanda*.

*Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre Banca. Pentru o limita de credit de 5.367 lei, dobanda fixa este de 28%/an, rata lunara de plata este de 512,57 lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 38,94%, fiind calculata pentru suma mentionata mai sus retrasa in intregime in prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (Romania) S.A. si rambursata in 12 rate lunare egale. Valoarea totala platibila este de 6.307,27 lei incluzand dobanda, comisionul anual de administrare cont curent de card in valoare de 49 lei si costul de utilizare a mijlocului de plata in valoare de 107,69 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#anvelope iarna, #card avantaj , #Stiri Auto