Cât de repede poți primi aprobare pentru un leasing auto?

Marti, 03 Mai 2022, ora 17:59
1140 citiri
Cât de repede poți primi aprobare pentru un leasing auto?
FOTO: canva.com

Un leasing financiar este o formă de finanțare prin care o companie obține bunurile de care are nevoie în rate lunare. După încheierea perioadei de leasing și achitarea valorii reziduale, compania solicitantă devine proprietara bunurilor.

Aceste beneficii sunt importante pentru startup-urile care nu au suficient capital pentru a face o astfel de investiție sau nu au alte active de mare valoare cu care să garanteze finanțarea. În cazul unui leasing auto, garantarea se face cu bunul solicitat.

Însă cât de repede se obține aprobarea pentru un leasing financiar în vederea achiziționării unui autoturism?

Cât durează aprobarea unui leasing auto?

Timpul este cea mai scumpă resursă, în special atunci când succesul afacerii tale depinde de o finanțare rapidă. Motiv pentru care acum există leasing-ul auto cu aprobare în 24h. Acesta este un produs de leasing financiar pentru persoanele juridice care doresc să cumpere mașini sau alte tipuri de vehicule, fie că sunt noi sau la mâna a doua.

Aprobarea 24/7 îți permite să afli dacă poți obține finanțare pentru compania ta prin leasing financiar, oricând și oriunde te-ai afla. Vei primi imediat o estimare a avansului și termenului maxim aferent contractului de leasing auto. De menționat este faptul că valoarea ratelor lunare poate varia în funcție de durata contractului și de suma minimă de plată în avans.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru un leasing auto?

În funcție de providerul ales, condițiile pentru acordarea unui leasing auto pot varia. Cu toate acestea, cele mai importante aspecte pe care trebuie să le iei în calcul sunt:

● Perioada de finanţare nu va fi mai mică de un an (modificat prin art. 7 din HG nr. 51/1997) şi nu va depăşi 84 de luni;

● Plata în avans trebuie efectuată în momentul semnării contractului și poate începe de la 5%;

● Trebuie să te asiguri că dobânda percepută de furnizor poate fi suportată pe toată durata contractului.

Ce trebuie să conțină contractul de leasing auto?

Înainte de a semna un contract de leasing auto, asigură-te că citești cu atenție toate detaliile și că poți respecta toate obligațiile pe care le implică. De asemenea, este important să fii conștient de toate drepturile tale de finanțare.

Asigură-te că în contract se menționează clar forma de leasing aleasă (leasing auto) și specificațiile acesteia, precum și mașina pe care o soliciți, împreună cu toate caracteristicile sale de identificare.

Acordă o mare atenție la valoarea ratelor lunare care trebuie plătite și la termenele scadente care trebuie respectate. În contract trebuie să se menționeze și termenii privind obligația de a asigura mașina solicitată, precum și suma totală de achitat la sfârșitul perioadei de leasing auto.

Așadar, dacă ai nevoie urgentă de un autoturism pentru afacerea ta sau pur și simplu valorifici fiecare moment și vrei ca procesul de finanțare să fie rapid, aplică pentru un leasing auto cu aprobare în 24h. Bucură-te de noul tău mijloc de capital într-o perioadă cât mai scurtă!

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#leaasing auto , #Stiri Auto