Caruno - Cele mai bune servicii de inchirieri auto

Marti, 31 Ianuarie 2017, ora 10:11
6466 citiri
Caruno - Cele mai bune servicii de inchirieri auto

(P) Caruno este o companie de Rent a Car Cluj care ofera clientilor sai servicii profesioniste de inchirieri auto. Serviciile oferite sunt la cele mai inalte standarde de calitate si la cele mai avantajoase preturi.

Compania este una cu traditie pe piata serviciilor de inchirieri auto din Romania si ofera servicii diversificate la cel mai bun raport calitate-pret din tara.

Afacerea a inceput doar la nivel local, ca o afacere de familie de inchirieri masini Cluj insa in cei peste 10 ani de activitate s-a dezvoltat considerabil si s-a extins in intreaga tara.

Servicii oferite

Caruno ofera servicii de inchirieri auto si pune la dispozitia clientilor sai o flota auto care cuprinde peste 100 de autoturisme si servicii diverse, incepand cu inchirierea unei masini economice si pana la inchirierea unei masini cu sofer.

De asemenea, compania asigura livrarea masinii non-stop la aeroporturile din tara si din strainatate: Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov, Targu-Mures, Bucuresti, Iasi,Timisoara, Craiova, Bacau, Budapesta si Viena.

Parcul auto Caruno contine o gama variata de masini de inchiriat noi, diverse modele, la cele mai avantajoase preturi, datorita faptului ca aceasta companie este una de top in domeniu. Totodata, Caruno Rent a Car este singura companie din Romania specializata pe inchirieri masini Cluj, care pune la dispozitia clientilor sai cea mai larga gama de autoturisme cu cutie automata de ultima generatie.

La Caruno exista posibilitatea de a opta pentru inchirierea unei masini pe termen lung, mai exact pe o perioada de 6-48 de luni, cu numeroase beneficii extra: consultanta gratuita, autoturisme noi (0 km), deducerea cheltuielilor prin rapoarte periodice despre managementul flotei auto, costurile de intretinere si depozitare sunt preluate de Caruno si, de asemenea, toate cheltuielile se pot deduce integral conform legislatiei in vigoare.

Totodata, clientilor li se ofera posibilitatea sa opteze, in functie de necesitati, pentru accesorii auto complementare precum: sistem de navigatie GPS, scaun pentru copil, lanturi de zapada etc.

Pentru a le multumi clientilor si pentru a-i rasplati in acelasi timp, compania acorda o reducere de 17% pentru toate rezervarile realizate in perioada 1 decembrie 2016 - 31 martie 2017.

Reducerea se aplica pentru orice rezervare efectuata in acest interval de timp, chiar in momentul in care alegeti masina dorita de la Caruno Rent a Car.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#inchirieri masini Cluj, #inchiriere masina aeroport , #Stiri Auto