Avalansa de comenzi pentru Nano

Marti, 05 Mai 2009, ora 14:29
1471 citiri
Avalansa de comenzi pentru Nano

Tata a primit peste 200.000 de cereri pentru cel mai ieftin autoturism din lume, cu doua luni inaintea primului val de livrari.

Tata, producatorul modelului Nano, cel mai ieftin autotursim din lume, a primit 203.000 comenzi pana pe 25 aprilie, data-limita pana la care doritorii au putut sa se completeze un formular prin care isi manifestau intentia de cumparare, anunta site-ul BBC.

Cum capacitatea de productie pentru primul an nu va depasi 100.000 de unitati, numele viitorilor proprietari va fi ales prin intermediul unei trageri la sorti. ”Castigatorii” vor fi anuntati pana la inceputul lunii iulie, cand sunt programate primele livrari.

Cea mai ieftina versiune Nano costa in India aproximativ 100.000 de rupii, echivalentul a 1.500 de euro si potrivit oficialilor Tata, o versiune superioara a Nano va fi exportata pe Batranul Continent, dar nu mai devreme de 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#nano, # ieftin, # cereri, # autoturism , #Stiri Auto