Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Asigurare impotriva pierderii sau deteriorarii documentelor auto

Asigurare impotriva pierderii sau deteriorarii documentelor auto

EuroIns Romania a lansat o asigurare pentru conducatorii auto impotriva pierderii sau deteriorarii permisului de conducere, certificatului de inmatriculare si buletinului sau cartii de identitate a asiguratului, a anuntat, miercuri, compania.

Asiguratorul acopera riscurile legate de pierderea, deteriorarea, distrugerea sau furtul acestor documente. "Prima de asigurare se achita anticipat si integral, ea fiind in valoare de 15 lei pentru un an sau 9 lei pentru o perioada de 6 luni.

Suma maxima de despagubire este de 200 lei", se arata in comunicatul companiei.

In cazul unui eveniment, asiguratul poate beneficia in plus fata de costurile de refacere a documentelor si de o indemnizatie suplimentara in cuantum de 20 lei pentru emiterea unui nou document, 30 lei pentru emiterea a doua documente, respectiv 50 lei pentru emiterea a trei documente, sumele fiind rambursate asiguratului fara sa fie necesara prezentarea unui document justificativ.

Aceste cheltuieli suplimentare pot fi ocazionate de transport, anunturi in presa sau alte tipuri de cheltuieli, se mai arata in comunicat. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1429 ori
Citeste mai multe despreasigurare documente auto