Ardaf a incheiat peste 100.000 de polite RCA in ultimele 3 luni

Joi, 25 Martie 2010, ora 14:52
1219 citiri
Ardaf a incheiat peste 100.000 de polite RCA in ultimele 3 luni

Ardaf a incheiat peste 100.000 de polite RCA in perioada 15 decembrie 2009 - 28 februarie 2010, a declarat joi directorul de vanzari al Ardaf, Nicolae Scripcariu, care estimeaza pentru acest an aproximativ acelasi volum de prime brute ca in 2009 pe segmentul de raspundere civila auto (RCA), informeaza NewsIn.

"In aceasta campanie au fost vandute semnificativ peste 100.000 de polite RCA, iar ca volum de prime brute subscrise consideram ca se afla la un nivel aproximativ egal cu cel de anul trecut din aceeasi perioada", a mentionat Scripcariu.

Per total, costurile acestei campanii au fost de sase cifre, in euro, a precizat Scripcariu, care a adaugat ca este" un buget semnificativ", iar o astfel de campanie poate avea loc doar o data pe an avand in vedere valoarea premiilor.

Asiguratorul Ardaf, controlat de compania mixta Generali PPF, si-a propus sa obtina in acest an un profit de 1,2 milioane lei, conform standardelor romanesti de contabilitate (RAS), dupa ce in 2009 si-a redus pierderile la jumatate, arata un raport publicat pe pagina de internet a companiei.

In 2009, Ardaf si-a redus pierderile la 90,5 milioane lei, de la 185 milioane lei in anul anterior.

"In 2009 s-a avut in vedere difersificarea portofoliului, prin cresterea subscrierii de asigurari pe alte linii decat RCA", se mentioneaza in raport.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#ardaf, #polite, #rca , #Stiri Auto