Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Anunt de ultima ora facut de Renault: Ce trebuie sa stie proprietarii de masini ai constructorului francez

Anunt de ultima ora facut de Renault: Ce trebuie sa stie proprietarii de masini ai constructorului francez
Renault a confirmat, marti, ca va rechema in service aproximativ 15.000 de vehicule, pentru a indrepta o eroare a motorului, insistand asupra faptului ca nu a folosit programe software pentru a pacali testele oficiale legate de emisiile poluante, cum a fost cazul celor de la Volkswagen.

"Renault confirma ca are loc o operatiune de rechemare. Sunt vizate aproximativ 15.000 de vehicule (echipate cu motorul 110 dCi). Actiunea consta in corectarea unei erori de calibrare a controlului motorului. Aceasta problema este cunoscuta si rezolvata deja in productie, din septembrie 2015.

Renault dezminte informatia potrivit careia un numar de 700.000 de vehicule ar fi vizate in vederea unei actualizari de soft.

Toate vehiculele Renault respecta normele in vigoare. Asa cum a fost anuntat in decembrie 2015, dincolo de normele Euro6b existente si respectate in intregime, Renault poate propune clientilor interesati o solutie de imbunatatire a performantei sistemului de depoluare Nox", se arata ...citeste mai departe despre "Anunt de ultima ora facut de Renault: Ce trebuie sa stie proprietarii de masini ai constructorului francez" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 979 ori