Alfa MiTo a fost lansata in Romania si costa de la 13.990 de euro cu TVA

Miercuri, 13 Mai 2009, ora 17:41
2207 citiri
Alfa MiTo a fost lansata in Romania si costa de la 13.990 de euro cu TVA

Grupul AutoItalia, importatorul oficial al marcii Alfa Romeo pe piata romaneasca, a lansat oficial astazi unul dintre cele mai asteptate hatchback-uri, noul Alfa MiTo. Masina are un pret de pornire de 13.990 de euro cu TVA inclus.

Pentru acest eveniment, organizatorii au pregatit doua modele, 1.4 TJet de 155 CP si 1.6 Multijet de 120 CP, care au fost testate de pilotul roman de raliuri Mihai Leu si pilotul oficial de teste de la Alfa Romeo, Giancarlo Coia.

Modelul italian este disponibil in Romania cu toate cele cinci motorizari ale producatorului, trei pe benzina si doua turbodieseluri. Gama benzinarelor include o versiune entry-level 1.4 MPI de 78 CP, urmata de doua variante ale performantului propulsor 1.4 TJet, de 120 CP si 155 CP, in timp ce fanii diesel vor putea alege dintre un Multijet de 1,3 litri si 90 CP si un Multijet de 1,6 litri care produce 120 CP.

Alfa MiTo vine cu o premiera absoluta in segmentul compactelor, si anume sistemul Alfa D.N.A. (Dynamic, Normal, All Wheater), o inovatie tehnologica oferita in echiparea standard ce permite celui aflat la volan sa aleaga unul dintre cele trei moduri de rulare, in functie de conditiile de drum, prin simpla comutare a unui selector pozitionat langa schimbatorul de viteze. Acest sistem inovator actioneaza direct asupra motorului, al sistemului de stabilitate VDC, al directiei, al suspensiilor si al schimbatorului de viteze. O alta inovatie in clasa din care face parte Alfa MiTo o reprezinta sistemul electronic Q2, care functioneaza ca un diferential autoblocant.

Pentru individualizarea modelului, clientii au la dispozitie o paleta de 10 nuante pentru caroserie, 14 rame pentru grupurile optice fata si spate, trei tipuri de planse de bord "Competizione" si doua modele de tapiterie sport. La acestea se adauga un kit de stickere special create pentru MiTo.

Varianta de baza a lui Alfa Romeo MiTo costa 11.756 de euro fara TVA (13.990 de euro cu TVA), pretul fiind valabil pentru modelul 1.4 MPI in varianta de echipare Progression, care include intre altele aer conditionat, radio CD cu redare MP3, volan multifunctional, 7 airbag-uri si sistemele D.N.A. si VDC+Electronic Q2. Acesta este insa un pret promotional de lansare, AutoItalia oferind un discount de 500 de euro (oferta valabila pana la 31 iulie). Varful de gama Alfa MiTo, 1.6 MultiJet 120 CP Distinctive, are un pret de 16.378 de euro fara TVA (19.490 de euro cu TVA).

Oficialii AutoItalia au anuntat ca target-ul de vanzari fixat pentru acest an este de 50 de unitati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#piata, # romania alfa romeo, # pret , #Stiri Auto