Alege cel mai puternic SUV hybrid din lume

Sambata, 13 Decembrie 2014, ora 00:00
4778 citiri
Alege cel mai puternic SUV hybrid din lume
Foto: Volvo

Primul automobil Volvo proiectat integral pentru compatibilitate plug-in, XC 90 T8, ridica stacheta performantei la un nivel ce nu va fi usor de atins de alti producatori.

Fara sa faca compromisuri in materie de performanta, eficienta si confort interior, SUV-ul Volvo de 7 locuri este expresia luxului asociat cu o tehnologie de ultima ora, pentru a crea un automobil ecologic atat din punct de vedere al reducerii emisiilor de carbon, cat si din cel al eficientei consumului.

"Este o masina electrica cu alimentare la priza, un hybrid si un vehicul de inalta performanta, toate in acelasi timp", descrie masina Peter Martens, vicepresedinte al departamentului de cercetare al Volvo Cars.

5 setari diferite ale modului de condus

Performanta SUV-ului se intrevede din versatilitatea masinii la preferintele de condus ale soferului.

Volvo XC 90 T8 evolueaza in mod pur electric, hibrid, in power mode, moment in care motorul pe benzina Drive-E si motorul electric al masinii sunt cuplate in acelasi timp pentru un plus de forta.

De asemenea, poti opta pentru modurile de condus 4x4 sau economic. Sub capota, masina adaposteste o versiune modificata a motorului Drive-E, cu un turbocompresor si o turbina spuplimentar adaugate pentru a dezvolta 318 CP.

Motorul electric al masinii este amplasat in spate, dezvoltand o propulsie de 82 CP.

Bateria de inalta tensiune a masinii asigura o autonomie de 40 km, suficient pentru a acoperi traseele tale zilnice in mediu urban.

Mai confortabil, mai sigur

Avand deja renumele de cel mai puternic si economic SUV, Volvo XC 90 T8 iti ofera o experienta mai sigura la volan si un plus de confort prin sistemele unice de climatizare, racire si preclimatizare integrate masinii.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#cel mai puternic SUV, #cel mai puternic SUV hybrid, #Volvo Hybrid, #Volvo XC 90 T8 , #Stiri Auto