Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

3.090 de masini Ford pentru a doua etapa a programului "Rabla"

3.090 de masini Ford pentru a doua etapa a programului "Rabla"

In perioada 1 iunie – 31 august, prin intermediul Programului Rabla, reteaua de distributie Romcar pune la dispozitia cumparatorilor intreaga sa gama de autoturisme Ford, formata din 9 modele. Pe langa prima de casare dublata de catre de catre importator, in valoare de 7.600 lei, partenerii Ford din toata tara vin cu o oferta de 3.090 de autoturisme.

Prima etapa a Programului de Stimulare a innoirii Parcului Auto National 2009, desfasurata in intervalul 20 martie – 29 mai, a intermediat scoaterea din uz a 618 autoturisme cu o vechime mai mare de 10 ani si inlocuirea acestora cu autovehicule noi marca Ford.

Cel mai bine vandut model in prima etapa a Programului a fost Ford Focus, cu 338 unitati comercializate

Gama de autoturisme Ford cuprinde modele proiectate pentru a respecta indeaproape normele in vigoare privind consumul si emisiile de noxe reduse.

Romcar, parte a Grupului Tiriac, este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992 si aduce pe piata romaneasca 15  modele Ford, atat din gama autoturismelor, cat si din cea a autovehiculelor comerciale usoare.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1356 ori
Citeste mai multe despreford rabla modele