Show auto de la New York: Modelele care au atras atentia

Joi, 05 Aprilie 2012, ora 13:09
1604 citiri
Show auto de la New York: Modelele care au atras atentia

Show-ul Auto de la New York si-a deschis portile miercuri pentru ochii reprezentantilor presei, iar masinile dezvaluite pana acum fac furori pe Internet.

Show-ul este deschis in zilele de 4 si 5 aprilie pentru presa, pentru ca de vineri, 6 aprilie, accesul sa fie permis si vizitatorilor. Evenimentul se incheie pe data de 15 aprilie.

2013 SRT Viper

Probabil cea mai asteptata masina de la editia 2012 a show-ului auto desfasurat la New York, 2013 SRT Viper a fost lansata in doua variante - simpla si GTS.

Dupa scoaterea masinii din productie in 2010, zvonurile indicau ca seria Viper nu va mai primi un nou model. Bolidul are sub capota un motor V10 de 8,4 litri ce dezvolta 640 de cai putere. Masina beneficiaza de control integral al tractiunii si control al stabilitatii si o cutie de viteze cu sase trepte.

Noul Viper aminteste de primele modele ale masinii introduse pe piata la inceputul anilor '90, mai ales datorita capotei lungi.

LE Pure-Electric Concept

Primele imagini ale masinii LE Concept de la Infiniti si-au facut aparitia online la scurt timp dupa dezvaluirea in premiera a acesteia la New York de catre CEO-ul Nissan si Infiniti, Carlos Ghosn.

Infiniti si-a exprimat intentia de a lansa o masina electrica in totalitate in urma cu doi ani la show-ul auto de la Paris.

Productia modelului va fi realizata in urmatorii doi ani, iar pana acum nu au fost facute publice detalii despre partile tehnice ale masinii, dar, conform asteptarilor specialistilor din domeniu, probabil se va asemana modlului Nissan Leaf.

Transition

Masinile zburatoare sunt un vis al pasionatilor de SF si nu numai. Acum, pentru 201.000 euro, cel mai apropiat model de acest deziderat poate fi achizitionata de la producatorul american Terrafugia.

Practic, aeronava cu doua locuri poate fi pilotata in aer sau condusa pe sosea. Hibridul atinge o viteza medie 172 km/h in aer si 105 km/h pe sosea.

Modelul Transition poate zbura aproximativ 800 km cu un plin si vine echipat cu o parasuta speciala pentru intreg vehiculul.

Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Bugetarii din Capitală care vor avea salarii mai mari. Majorări prioritare pentru cei fără studii superioare
Consiliul General al Capitalei a aprobat vineri majorarea salariilor de bază pentru funcţiile din cadrul aparatului de specialitate al primarului general şi din cadrul serviciilor şi...
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
BNR și-a dat avizul pentru a fi apărătoarea consumatorilor în relația cu băncile, Sindicat: „Măsura va duce la scăderea protecției consumatorilor”
Banca Națională a României (BNR) și-a dat avizul vineri, 29 martie, pentru o propunere legislativă care ar muta în sarcina băncii centrale protecția consumatorilor în relația cu...
#show auto New York, #masini show auto New York, #modele show auto New York , #Showroom auto