Salonul international de Motociclete: Vezi cele mai scumpe modele

Duminica, 22 Ianuarie 2012, ora 09:15
7478 citiri
Salonul international de Motociclete: Vezi cele mai scumpe modele

Producatorii de motociclete isi etaleaza cele mai noi modele la Salonul International de Motociclete 2012. Evenimentul are loc in weekend-ul 21-22 ianuarie la New York.

Daca esti unul dintre cei pasionati de motoare, iti mai poti achizitiona un bilet de intrare pentru doar 13 euro/persoana pe zi sau poti achizitiona un bilet special tip abonament care iti va permite intrarea in showroom in toate cele trei zile de prezentari pentru 28 de euro.

Iata care sunt piesele de rezistenta pe care le poti gasi la Salonul international de Motociclete, potrivit Business 24.:

Triumph

Pentru cei carora le place aventura, noul model Triumph este alegerea perfecta. Cadrul din otel tubular impreuna cu motorul masiv si carenatura patratoasa dau un aspect robust, aproape militar.

Controlat electonic prin acceleratia ride-by-wire, motorul de 1.215 cmc este dotat cu sistem de control al tractiunii si cruise control.

Pretul unei astfel de piese este de 16.194 de dolari, iar exemplarul se va afla in showroom-uri in luna mai.

Honda NC700X

Modelul va ajunge in showroom-uri in aceasta vara. Honda NC700X beneficiaza de noua tehnologie dual clutch si de noul motor economic, cu 4 cilindri paraleli de 650 cmc.

Motorul se va vinde pentru 7.299 de dolari, insa preturile pentru modelul echipat cu transmisie cu dublu ampreiaj si frane antiblocare nu a fost inca anuntat.

DS Zero

Este o motocicleta electrica, care poate aborda drumuri cu asfalt sau fara, datorita suspensiei bune si a cadrului solid. Avantajul major e ca aceasta cantareste mai putin decat multe scutere pe benzina.

Pretul acestui model sport este de 11.295 de dolari cu un acumulator sase kilowatt/ora. Daca iti doresti versiunea de noua kWh/ora, aceasta costa 13.995 de dolari.

The Ducati 1199 Panigale

Modelul super-sport are o constructie inovatoare, fara cadru propriu-zis ci cu motor portant. Se spune despre acesta ca ar fi un "Ferrari" al motocicletelor.

Motorul se anunta promitator cu o masa proprie de numai 164 kg la gol si o putere nominala de 195 CP. Prin urmare are toate sansele sa devina vedeta salonului.

Baja by Husqvarna

Husqvarna a dezvalui conceptul Baja, un motor care imbina stilu anilor '70 cu accente moderne, cum ar fi un panou cu led-uri pe ghidon.

Kawasaki ZX14

Desi pare a fi un model masiv, este proiectat sa fie la fel de manevrabil ca o motocicleta mult mai mica si toate componentele sasiului raspund neasteptat de bine.

Printre culorile disponibile se afla si acest model verde. Preturile pornesc de la 14.699 de dolari.

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#salon internatinal motociclete 2012, #modele motociclete 2012, #preturi motociclete 2012 , #Showroom auto