Salonul auto Tokyo: Vezi care sunt "vedetele"

Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 12:20
3124 citiri
Salonul auto Tokyo: Vezi care sunt "vedetele"

De la coupe-uri sportive pana la concepte salbatice, salonul auto de la Tokio are masini pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Salonul auto din Japonia s-a deschis in aceasta saptamana si, ca de obicei, pasionatii de automobile sunt intampinati de cele mai noi masini ale momentului.

Toyota GT 86 este unul din modelele care vor intra in curand in productie si care a fost dezvoltat in colaborare cu Subaru. Masina va fi vanduta in SUA sub numele de Scion fr-s potrivit CNN Money.

In ciuda aspectului sau destul de agresiv, GT-86 nu epateaza doar prin putere. Masina de 197 de cai putere este relativ modesta din acest punct.

Subaru BRZ

Fata de Toyota GT 86, Subaru BRZ are bare de protectie modificate, jante din aliaj diferite si stopuri cu o grafica schimbata. Cele doua modele seamana izbitor in ceea ce priveste elementele mecanice, fiind echipate in standard cu un motor boxer de 2.0 litri si transmisie manuala cu sase trepte. Clientii pot opta si pentru o transmisie automata cu sase trepte.

Subaru BRZ va iesi pe piata in primavara anului 2012. Modelul va fi construit la uzina din Gunma, Japonia.

Nissan Juke Nismo Concept

Cu toate ca designul nu atrage pe toata lumea, Nissan Juke este unul din acele SUV-uri rare care sunt distractive de condus. Aceasta versiune a automobilului a crescut puterea moorului, are jenti mai mari si, de asemenea, se bucura de o aerodinamica imbunatatita.

Nissan nu a precizat cand va pune modelele la dispozitia pasionatilor.

Toyota Fun-Vii concept

Simte-te ca in Star Wars!

Masina pare un mic submarin pe patru roti si iti pune imaginatia la incercare : Unde sunt usile si cum stau pasagerii inauntru? Exteriorul conceptului Toyota Fun Vii poate fi considerat un imens display, pe care proprietarul poate afisa orice doreste: de la o anumita culoare pana la imagini diverse. Culoarea "caroseriei" poate fi schimbata de la o simpla comanda. In plus, caroseria se comporta exact ca un ecran tactil, pe ea aparand comenzi, pe care utilizatorul le poate accesa, la fel ca pe un iPhone.

Interiorul este pur si simplu fascinant. Podeaua si "bordul" formeaza un imens ecran, pe care se poate afisa orice: de la informatii tinand de condus pana la imagini care sa creeze o ambianta de discoteca pe roti. Toyota Fun Vii poate transporta 3 pasageri, avand doua scaune in fata si unul in spate.

Mazda Takeri concept

Masina se vrea una care sa inspire masculinitate de vreme ce numele Takeri proine din cuvantul japonez "barbat". Designul seamana de departe cu Mazda6, insa va fi mai slab la nivelul detaliilor.

Detalii prea multe inca nu exista pe piata. Japonezii au facut public faptul ca automobilul va avea parte de tehnologia SkyActiv, care aduce inovatii la nivelul caroseriei, motoarelor si transmisiilor.

Honda EV-STER

EV-STER are un aspect futurist, care seamana pana intr-un punct cu CR-Z si Beat, roadsterul destinat pietei din Japonia vandut intre 1991 si 1996.

Masina, prezenta la targul de auto de la Toyota Concept are un motor electric alimentat de o baterie litiu-ion de 10 kWh care ofera un sprint 0-100 km/h in doar 5 secunde.

Honda nu a precizat daca aceasta masina va intra vreodata in productie.

Volkswagen Cross Coupe concept

Conceptul Cross Coupe se pozitioneaza intre Golf si Tiguan si da dovada de o prezenta impunatoare.

Masina beneficieaza de doua motoare electrice si un motor pe benzina supraalimentat. Arhitectura masinii le-a permis producatorilor sa instaleze pachetul de baterii pe tunelul central, economisind spatiu si oferind un centru de greutate mai bun.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#salon auto tokyo, #masini salon auto tokyo, #modele salon auto, #masini noi salon auto , #Showroom auto