Cel mai puternic SUV de pe piata, dezvaluit pas cu pas de Bentley (VIDEO)

Sambata, 31 Mai 2014, ora 00:00
4163 citiri
Cel mai puternic SUV de pe piata, dezvaluit pas cu pas de Bentley (VIDEO)
Image by: AFP Relaxnews ©Bentley

Bentley a lansat, la inceputul acestui an, prima imagine oficiala a SUV-ului pe care urmeaza sa il lanseze in piata, iar acum a lansat un teaser video pentru fanii marcii auto, semn ca mai e putin pana la lansarea oficiala.

Imaginile, insa, nu dezvaluie prea multe si nici nu ofera indicii asupra a ceea ce te-ai putea astepta sa vezi in momentul lansarii.

Cu toate acestea, realizatorii videoclipului lasa de inteles ca SUV-ul va avea acelasi radiator si va pastra perechea de faruri circulare specifice modelelor Continental si Flying Spur.

Ca si in imaginea publicata la inceputul lui martie, imaginile video infatiseaza un model inalt, nu foarte patratos, ci din contra, ce ar putea avea margini curbate si linii fluide, asemanatoare cu cele ale modelului Continental.

Ce stim deja despre mult-asteptatul SUV de lux este ca va fi rapid - Bentley sustine ca va fi cel mai puternic SUV de pe piata in momentul in care va fi lansat, in 2016. Un alt aspect deja cunoscut este ca urmeaza si o varianta hibrid, in 2017.

De asemenea, compania promite ca "designerii, artizanii si inginerii se dedica in totalitate sa creeze cel mai puternic si mai luxos SUV, stabilind noi standarde in materie de artizanat personalizat si performanta".

Noul video a fost publicat atat pe YouTube cat si pe un microsite dedicat Bentley, si este menit sa marcheze inceputul numaratorii inverse pana la lansarea oficiala a modelului si, desigur, sa incurajeze pre-comenzile pentru model.

Cu toate acestea, cel putin in primul an de productie, Bentley va avea mult de lucru: compania a primit deja 2.000 de pre-comenzi pentru aceasta masina.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#Noul Bentley, #Noul SUV Bentley, #cel mai puternic SUV , #Showroom auto