VIDEO Ford a prezentat versiunea decapotabila a modelului Mustang 2015

Miercuri, 05 Martie 2014, ora 09:57
1952 citiri
VIDEO Ford a prezentat versiunea decapotabila a modelului Mustang 2015
Sursa foto: High Gear Media

Cand a prezentat versiunea decapotabila a noului Ford Mustang 2015, spre finele anului trecut, producatorul american de automobile nu a facut publice prea multe detalii.

In prima zi a Salonului Auto International de la Geneva, Ford a prezentat in detaliu acest model si a confirmat intentia sa de a castiga din cotele de piata ale modelelor clasice din acest segment din piata europeana, conform celor de la BusinessInsider.

O noutate pentru versiunea decapotabila este acoperisul, realizat dintr-un material usor multistrat, poate fi ridicat automat mai rapid, izoland sonor interiorul. Furnizat de cei de la Webasto, acesta este mult mai rapid decat anterioarele, fiind nevoie de numai 10 secunde pentru a fi ridicat.

Automobilul are, cu acest nou acoperis, un profil la fel de elegant ca celelale versiuni, producatorul aratand ca este mai aerodinamic decat modelul anterior. Pe langa acestea, Ford a mai spus ca noul sistem pentru plierea acoperisului ocupa mai putin spatiu in portbagaj.

In interior, Ford a inclus un nou mecanism pentru inchiderea usilor, care are ca avantaj faptul ca diferentele dintre modelul decapotabil si coupe nu sunt sesizabile la prima vedere.

Instrumentele de bord sunt amplasate la indemana soferului, in timp ce comenzile, mai ergonomice si tactile, asigura un control mai bun. Un alt nou element al noului Mustang este tehnologia SYNC AppLink pe care Ford a inclus-o, permitand folosirea unui smartphone in interior.

Care sunt versiunile de motorizare

Noul Ford Mustang are trei versiuni de motorizare. Cel de baza este cu un motor V6 de 3,7 litri si 300 de cai putere. A doua versiune este un motor EcoBoost de 2,3 litri cu 305 cai putere. Cea mai puternica versiune de motorizare este cea cu un motor V8 de 5 litri si 420 de cai putere.

Ford Mustang 2015 va fi disponibil in piata din aceasta toamna, iar compania estimeaza ca circa unul din cinci modele vandute, mai exact 18%, va fi decapotabil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un alt obiectiv al Green Deal pare să fie lăsat uitării: Ponderea transportului rutier de mărfuri a crescut în zece ani
Un alt obiectiv al Green Deal pare să fie lăsat uitării: Ponderea transportului rutier de mărfuri a crescut în zece ani
Comisia Europeană își propunea, prin Green Deal, ecologizarea transportului de marfă, prin urmare, atragerea a cât mai multe companii de transport de marfă pe calea ferată. Însă în...
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
De ce a renunțat Alfa Romeo la numele "Milano" pentru un nou SUV. Care este noul nume ales de companie
Producătorul auto Stellantis a cedat după o confruntare cu autoritățile italiene și a redenumit SUV-ul al cărui nume a fost contestant. Alfa Romeo Milano a stârnit controverse imediat după...
#ford mustang, #ford decapotabil, #ford geneva , #Salon auto