Vezi cum arata LaFerrari Aperta, super-masina care a cucerit Salonul Auto de la Paris (Video)

Sambata, 01 Octombrie 2016, ora 00:00
7193 citiri
Vezi cum arata LaFerrari Aperta, super-masina care a cucerit Salonul Auto de la Paris (Video)
Foto: Ferrari

O noua super-masina Ferrari in serie limitata este gata sa ia mintile pasionatilor de viteza. LaFerrari Aperta a debutat la Salonul Auto de la Paris captivand imediat atentia colectionarilor.

Super-masina hibrid va fi produsa in doar 209 exemplare, din care 9 vor fi rezervate pentru aniversarea a 70 de ani de existenta a companiei, in 2017, anunta revista Road and Track.

Poate ca nu este la fel de puternica ca si coupe-ul LaFerrari, dar decapotabila Aperta are un aer mult mai exclusivist dat de numarul redus de exemplare care vor fi puse in vanzare, dar si de liniile superbe ale caroseriei.

Super-masina este o aparitie fermecatoare, iar caracteristicile sale tehnice fac din bolidul LaFerrari Aperta un automobil menit sa ramana in memoria iubitorilor de masini puternice.

Masina are un demaraj 0-100 km/h atins in doar 3 secunde, iar in 15 secunde ajunge la 300 km/h.

Motorizarea hibrida produce nu mai putin de 950 CP, viteza maxima atinsa de fermecatorul bolid italian fiind de 355 km/h.

Despre formele super-masinii nu cred ca mai poate fi adaugat ceva in fata imaginilor oferite odata cu prezentarea oficiala a bolidului LaFerrari Aperta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#bolid Ferrari, #masini scumpe, #super masina Ferrari, #La Ferrari Aperta , #Salon auto