Spionat: Mercedes-Benz E-Klasse Coupe

Luni, 20 Octombrie 2008, ora 13:06
1328 citiri
Spionat: Mercedes-Benz E-Klasse Coupe

Recent anuntat ca un membru al familiei E-Klasse, viitorul E-Klasse Coupe (urmasul actualului CLK) va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva de anul viitor. Fascination, conceptul prezentat de Mercedes la Salonul Auto de la Paris, va fi principala sursa de inspiratie pentru noul coupe (alaturi, evident, de viitorul E-Klasse).


Farurile rectangulare duble, profilul musculos

si bosajele stilizate elegant vor fi printre principalele elemente

definitorii ale designului lui E-Klasse Coupe, care-si va intari

imaginea sportiva cu o suita de motoare puternice si eficiente.


Nu va fi cazul motorului de baza, cei 184 CP ai agregatului supraalimentat cu compresor mecanic – ce va intra in dotarea lui E200k – nefiind suficienti pentru a-ti torsiona cu adevarat gatul si spatele.


Versiunea AMG, pe de alta parte, este asteptata cu cel putin 480 CP si chiar 525 CP pe editia speciala Black Series, ambele modele urmand a fi dotate, bineinteles, cu senzationalul V8 de 6,2 litri dezvoltat chiar de catre inginerii din Affalterbach.


Nefiind un model de top, CLK – pardon, “ELK” – nu va beneficia de cele mai noi tehnologii dezvoltate in “atelierele” din Stuttgart (Mercedes i-a “interzis” dreptul de a accesa delicatese precum suspensiile pneumatice sau Active Body Control), insa sistemul night-vision, sistemul de navigatie cu hard-disk si un acoperis din material textil incalzit pentru versiunea cabrio vor face parte din lista de dotari.


Vanzarile variantei coupe a urmasului lui CLK vor incepe in iunie 2009,

urmand ca decapotabila sa ii completeze existenta ceva mai tarziu.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...