Salonul Auto de la Paris: Cum se "lauda" marii producatori (Galerie Foto)

Vineri, 28 Septembrie 2012, ora 14:51
2153 citiri
Salonul Auto de la Paris: Cum se "lauda" marii producatori (Galerie Foto)

La Salonul Auto de la Paris organizat anul acesta criza economica si-a facut simtita prezenta. Producatorii au preferat sa prezinte mai putine modele, dar sa puncteze la capitolele design si inovatie.

Tot la editia acesta, marii producatori au pus accentul pe modelele electrice si hibride. Renault a fost unul dintre "curajosii" editiei. Producatorul francez Renault a dovedit la Salonul Auto de la Paris ca poate risca totul pe modelele de oras Clio, dar si pe vehiculul eco Zoe.

Printre vedetele evenimentului s-a numarat si Dacia, mai ales ca grupul francez a precizat, deja, ca are o strategie de business bine stabilita pentru brandul local. La Paris, Dacia s-a laudat cu trei noi modele noi: Sandero, Sandero Stepway si Logan 2.

Ce aduc nou ultimele versiuni Dacia Sandero si Dacia Sandero Stepway

Jaguar

Jaguar a adus la Salonul Auto de la Paris doar doua noutati: o varianta imbunatatita a modelul XF cu tractiune integrala si noul F-Type Roadster.

Jaguar F-Type va fi disponibil in trei variante de echipare si in doua variante de caroserie: roadster si coupe.

Masina va fi dotata cu un motor V6 de 3.0 litri pe benzina, cu o putere dezvoltata de 335 cai putere.

Land Rover

Producatorul Land Rover aduce, la Salonul Auto de la Paris, trei noutati: Land Rover Freelander 2 facelift, Land Rover Defender update 2013 si noul Range Rover.

A patra generatie Range Rover, unul dintre cele mai luxoase modele de SUV, vine cu mai multe modificari din punct de vedere tehnic.

Producatorul britanic patreaza designul care defineste Rover, dar reduce din greutatea masinii, ceea ce inseamana un consum redus si mai multa flexibilitate pentru sofer.

Noul Range Rover va fi disponibil atat in varianta de motorizare pe benzina, cat si diesel. Noul Range Rover pe benzina va avea un motor V8, in timp ce varianta diesel va fi disponibila cu un motor TDV6 de 3,0 litri si TDV8 de 4,4 litri.

McLaren Automotive

Producatorul McLaren prezinta, la Paris, noul model P1, una dintre cele mai asteptate lansari ale evenimentului.

Constructorii vor ca McLaren P1 sa fie cea mai rapida masina in serie produsa vreodata.

Potrivit informatiilor din presa, modelul va fi dotat cu un motor de 3,8 litri de 800 de cai putere.

Pretul unui astfel de bolid poate ajunge si la 240.000 de dolari.

Evenimentul are loc in perioada 29 septembrie - 14 octombrie si va gazdui peste 100 de noi modele de masini, potrivit Washingtonpost.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#salonul auto Paris 2012, #Salonul auto Paris lansari, #Salonul auto Paris modele noi , #Salon auto