Primele imagini cu Hyundai i20 in versiunea cu trei usi

Marti, 10 Februarie 2009, ora 12:00
1385 citiri
Primele imagini cu Hyundai i20 in versiunea cu trei usi

Hyundai va prezenta la Salonul Auto de la Geneva versiunea cu trei usi a modelului i20.

Hyundai a anuntat ca va prezenta versiunea cu trei usi a lui i20 la Salonul Auto de la Geneva, alaturi de i30 blue si HED-6 Concept. Noua versiune de caroserie a acestui model imbina aspectul sportiv cu un pret redus. Dupa primele imagini cu Hyundai i20, putem vedea ca partea frontala a acestei versiuni este identica cu cea a versiunii cu cinci usi.

Numeroase elemente estetice au fost pastrate de la versiunea cu cinci usi a lui i20, pastrand cu succes identitatea acestui model si in versiunea cu trei usi. Patru motorizari sunt disponibile pentru acest model, care ofera puteri intre 78 CP si 126 cai putere.

Modelul de baza are un motor pe benzina de 1.2 litri care dezvolta 78 CP, urmat in gama de un motor de 1.4 litri, care dezvolta 100 cai putere. Cel mai puternic propulsor pe benzina disponibil pentru Hyundai i20 are o cilindree de 1.6 litri si dezvolta 126 CP. Fanii motoarelor diesel pot opta pentru o unitate de 1.6 litri care dezvolta 115 CP. Versiunea cu trei usi a lui Hyundai i20 va fi disponibila incepand cu cel de-al doilea sfert al lui 2009, si va fi prezentata la Salonul Auto de la Geneva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#auto, #benzina, #geneva, #hyundai , #Salon auto