Morgan Aero 8

Vineri, 24 Martie 2006, ora 11:56
1344 citiri

Morgan continua traditia proprie de a-si imbunatati mereu produsele. Astfel a luat nastere ultra-performantul model Aero 8.Cea mai evidenta schimbare fata de modelul AeroMax care uimea anul trecut audienta la Salonul Auto de la Geneva o reprezinta partea frontala, care reprezinta mult mai mult decat o vaga asemanare cu modelul anterior.

Modelul, fabricat in totalitate din aluminiu, ofera doritorilor mai multe linii clasice de design, desi se pastreaza tinuta de drum de inalta clasa si performanta excelenta.

Sasiul si caroseria, fabricate din aluminiu, au fost testate de-a lungul timpului in diverse curse de viteza si reprezinta un element de referinta pentru toate modelele Morgan.

Sub capota cu un design traditional se afla un motor de ultima generatie, V8 de 4,4 litri de la BMW, care furnizeaza o putere de 325 CP. Avand in vedere greutatea acestei masini, raportul este de 284 CP/tona. Morgan Aero 8 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,5 secunde si poate atinge o viteza maxima de 256 km/h. Sistemul de franare este si el unul foarte performant, automobilul reusind sa franeze de la 100 la 0 km/h intr-o distanta de 35,8 metri.

Sistemul de ABS oferit de Bosch, sistemul de distributie a franarii si sistemul de control al acceleratiei ajuta la pastrarea unui echilibru deosebit, fara a lua foarte mult din implicarea soferului in conducerea unui Morgan.

La gama de dotari standard, noului Morgan Aero 8 i s-au adaugat urmatoarele: airbaguri pentru sofer si pasager, ABS, cruise control, inchidere centralizata, sistem de monitorizare a presiunii cauciucurilor, sistem de curatare a farurilor si un acoperis din metal usor.

Intre 2001 si 2006, la uzina din Malvern Link, s-au construit peste 400 de modele Morgan Aero 8 si se pare ca anul acesta va fi cel mai bun de pana acum. Timpul pe care cumparatorul unui Morgan trebuie sa il astepte intre momentul comenzii si momentul livrarii este intre 6 luni si un an.

  Masini Noi si Masini Rulate

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...