Mercedes-Benz S-Class XXL - mai luxos de atat nu exista!

Sambata, 07 Februarie 2015, ora 00:00
10846 citiri
Mercedes-Benz S-Class XXL - mai luxos de atat nu exista!
Foto: eMercedesBenz

Ares Atelier a dat tusa finala in tot ce poate insemna lux la interiorul unei limuzine. Modelul Mercedes-Benz S-Class Pullman va fi prezentat anul acesta in cadrul Salonului Auto de la Geneva, dar pana atunci ARES lanseaza o versiune XXL a ceea ce se anunta a fi limuzina anului.

Echipa Ares Atelier a inceput prin a inlocui caroseria cu una mai usoara, din fibra de carbon. Masina a primit cateva upgrade-uri si la sistemul de franare, cutia de viteze si jantele masinii, anunta portalul eMercedesBenz.

Specificatiile motorului folosit de atelierele Ares nu sunt publice, dar caracteristicile indica o putere de peste 600 CP. Cel mai probabil, au folosit un V12 de 6 litri instalat si pe gama Mercedes S600 pentru a da forta limuzinei.

Acceleratia 0-100km/h se face in doar 4,8 secunde, iar viteza maxima atinsa de masina este de 250 km/h.

Interiorul reda definitia luxului in cele mai variate aspecte. Scaunele opuse din spate asigura un spatiu confortabil pentru intalniri, eleganta fiind reflectata de tapiteria din pile Nappa.

Console cu racitoare pentru bauturi sunt dispuse la indemana ocupantilor masinii, la fel ca si paharele necesare pentru servirea acestora.

Un ecran HD rabatabil in plafonul masinii si iPad-uri adaugate fiecarei zone relaxeaza usor atmosfera luxurianta din interior, iar conexiunea la Internet este asigurata printr-un sistem extern WLAN.

La cerere, Ares Atelier asigura si varianta blindata a unei limuzine Mercedes-Benz S-Class XXL, printre dotari fiind inclus si un dispozitiv de detectare a bombelor.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#Mercedes Benz S Class XXL, #Mercedes Benz S Class Pullman , #Salon auto