Masini pentru femei puternice: Tu ce conduci de ziua ta?

Sambata, 02 Martie 2013, ora 00:00
9355 citiri
Masini pentru femei puternice: Tu ce conduci de ziua ta?

Audi A3 se afla in capul listei preferintelor exprimate de mii de femei, in ceea ce priveste masina la volanul careia se simt cel mai bine, alaturi de Audi Q3 si Porsche Cayenne, ceea ce arata ca doamnelor le place tot mai mult sa conduca masini de mari dimensiuni.

Cea mai frumoasa masina a anului 2012, care a primit si titlul de "Executive Car of The Year", BMW Seria 3, ar putea fi o alta optiune pentru tine, nu-i asa?

De asemenea, ai putea lua in considerare noul Mini Paceman, prezentat sambata in avanpremiera in Bucuresti.

Nu in ultimul rand, unei doamne ii vine "ca o manusa" un Ferrari California, mai ales acum, cand primele raze de soare incep sa apara si devine tot mai placut sa te plimbi la bordul unei decapotabile.

Business24 a alcatuit un top al celor mai potrivite masini pentru doamne, urmarind recomandarile importatorilor auto care iti pun la dispozitie modelele, chiar in Romania.

Audi A3

Foto: autoblog.com

Audi A3 a castigat recent un concurs al cititoarelor Automarket, unde au votat 2.500 de doamne.

Este o masina eleganta si cocheta, cu un design suplu si dinamic, se strecoara cu usurinta prin oras si pe stradutele aglomerate.

Audi Q3

Foto: motortrend.com

Audi Q3 vine ca o dovada de sportivitate urbana, util si in oras, dar si pe teren accidentat, o masina solida, compacta si eficienta.

Porsche Cayenne

Foto: egmcartech.com

Pentru ca in ultimii ani vedem tot mai multe femei la volanul unor masini de mari dimensiuni, am inclus in top si un SUV preferat deopotriva de doamne si de domni.

Porsche Cayenne cucereste prin aspectul elegant si inconfundabil, fiind un automobil puternic, sigur, precis, luxos si ultra-confortabil, sustin oficialii Porsche Inter Auto Romania.

BMW Seria 3

Foto: bmwblog.com

BMW Seria 3 a castigat titlul de "Most Beautiful Car of The Year 2012" intr-un sondaj international si cel de "Executive Car of The Year" din partea revistei britanice "What Car?".

Mini Paceman

Foto: digitaltrends.com

Mini Paceman este prezentat, sambata, in avampremiera, in showroom-ul Automobile Bavaria din Baneasa.

"Masina este una potrivita targetului feminin si se incadreaza atat in categoria marcilor mai exclusiviste (pret si imagine de marca) cat si pentru business, intr-un sens creativ si smart", prezinta oficialii Automobile Bavaria modelul Paceman.

Ferrari California

Foto: blogcdn.com

"Modelul cel mai cautat de doamnele de la noi este Ferrari California. Acesta este de fapt modelul cel mai bine vandut in Romania", declara anul trecut Camelia Bazac, unul dintre proprietarii Forza Rossa, importator Ferrari in Romania.

Business24 inca pastreaza in top aceasta masina, tocmai pentru ca o bijuterie veritabila nu isi pierde niciodata din valoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Veste bună pentru șoferii de mașini electrice! Google Maps anunță noi funcții
Google Maps a anunțat introducerea unor noi funcții, dedicate în special utilizatorilor de mașini electrice. Îmbunătățirile vizează facilitarea accesului la informații despre stațiile...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#masini femei puternice, #masini pentru femei , #Salon auto