Jaguar iti propune un crossover fara limite. Cum se descurca in medii extreme

Sambata, 01 August 2015, ora 00:00
4064 citiri
Jaguar iti propune un crossover fara limite. Cum se descurca in medii extreme

Noul crossover de la Jaguar este pregatit sa uluiasca asistenta prezenta la lansarea mondiala programata in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Masina de teren produsa de britanici se dovedeste a fi o campioana a testelor desfasurate in conditii extreme.

Producatorii au verificat pe indelete aptitudinile Jaguarului F-Pace din frigul polar intalnit in nordul Suediei pana la sufocanta atmosfera a desertului care inconjoara Dubaiul, a anuntat compania intr-un comunicat de presa.

Mai mult, F-Pace este si prima masina Jaguar care a fost supusa testelor pe drumuri pietruite de munte, arata distribuitorul Jaguar/Land Rover din Romania.

In desertul arab, Jaguar si-a arata performantele in mentinerea unui climat perfect in interiorul cabinei.

Temperaturile ating in timpul zilei si 50 de grade, iar o masina lasata in plin soare si fara sistemul de clima pornit poate inregistra si 70 de grade Celsius in interiorul cabinei.

Deloc surprinzator, crossoverul a trecut fara probleme testele vizand functionarea perfecta in conditii de caldura extrema si umiditate, atat sistemul de control al climei, cat si cel infotainment de pe F-Pace raspunzand ireprosabil la comenzi.

La polul opus al experientelor, intr-o cursa in zona arctica, in Arjeplog, unde temperaturile de -15 grade Celsius pot parea o adevarata binecuvantare pe timp de iarna, F-Pace a arata cu adevarat ce poate in medii ostile.

Evoluand la temperaturi care au coborat pana la -40 de grade Celsius, masina de teren a parcurs intreg traseul dificil de munte care se intinde pe 60 de km si include zone de off-road, viraje stranse si multe alte provocari.

Tehnologiile care asigura calibrarea perfecta a tractiunii integrale, Dynamic Stability Control, ca si All-Surface Progress Control au arata ca masina de teren produsa de Jaguar este capabila sa faca fata oricarei provocari, indiferent daca sub roti intalneste asfalt, zapada sau gheata.

"Am dezvoltat modelul F-PACE cu scopul de a oferi manevrabilitatea, rafinamentul si experienta deosebita de condus specifice Jaguar, impreuna cu niveluri ridicate de agilitate si stabilitate pe orice tip de teren si indiferent de conditiile meteo.

Asa cum am acordat o atentie deosebita in proiectarea fiecarei componente, am testat F-PACE in cele mai solicitante conditii, pentru a ne asigura ca acesta va depasi asteptarile clientilor nostri", au declarat sefii departamentului de productie din firma.

Designul inedit si practic al crossoverului este dublat de performante uimitoare, scoase la iveala de testul la care a fost supusa masina, acesta fiind unul dintre cele mai dificile concepute de inginerii firmei.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#test medii extreme Jaguar F Pace, #crossover Jaguar F Pace, #lansare mondiala Jaguar F Pace , #Salon auto