Cele mai tari concepte ale anului 2006

Marti, 28 Februarie 2006, ora 13:30
1110 citiri

Aston Martin Rapide

Un model sport al celor de la Aston, care poate fi si sedan sport. Oricum am da-o tot bijuterie ramane. Modelul foloseste acelasi motor V-12 de la Aston Martin DB9.Chevrolet Camaro

Cu un design fioros, Camaro este una din putinele vesti bune venite din partea General Motors in ultimul an. Chevy Camaro beneficiaza de un motor V-8 de 400 CP.

Chrysler Imperial

Odata cu acest model, constructorul Chrysler doreste sa readuca in actualitate sedan-urile americane cu dimensiuni mari si forme care aduc aminte de gangsteri.

Dodge Challenger

Dodge Challenger are aceeasi misiune ca si Chevrolet Camaro; sa fie un cantracandidat serios pentru Mustang, din partea General Motors. Se pare insa ca modelul nu va intra in productie decat peste trei ani. Intrebarea se pune daca pana la aparitia celor doua modele de la GM cumparatorii vor mai dori acest gen de automobile.

Lamborghini Miura

Un model care ne prezinta moda retro. Noul Miura este o replica fidela a predecesorului sau care facea furori in anii '60 - '70.

Maybach Exelero

Maybach Exelero a fost construit la cererea furnizorului german de cauciucuri Fulda care a dorit sa testeze o noua generatie de cauciucuri late. Maybach intra odata cu acest model si pe segmentul masinilor sport. Design-ul lui Exelero se bazeaza pe un model Maybach din anii '30. Modelul dispune de un motor V-12 de 700 CP.

Mazda Senku

Acest concept de la Mazda are aproape 12 luni de existenta. Design-ul aminteste de cel al firmei Bertone, Lancia Stratos, din 1970, si de unele modele Ferrari, desenate de Pininfarina, din anii '60 - '70.

Nissan GT-R Proto

Superbul model de la Nissan a captat mult mai multe priviri la Salonul Auto de la Tokyo decat Audi si Ferrari. Constructorul Nissan a anuntat ca produsul de serie, care va intra in productie 2007, se va baza foarte mult pe design-ul conceptului.

Volkswagen EcoRacer

Scopul modelului Volkswagen EcoRacer este acela de a exista un automobil sport care sa consume incredibil de putin.

Pentru a vedea mai multe poze cu masinile in cauza click aici

  Masini Noi si Masini Rulate

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...