Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romcar Motors A- record de vanzari Ford

Romcar Motors A- record de vanzari Ford
Anul 2006 se anunta foarte benefic pentru Romcar Motors.In luna martie 2006, echipa Romcar Motors a realizat un volum de vanzari Ford mai mare cu 90% fata de aceeasi luna a anului 2005, in conditiile in care la nivel trimestrial se inregistreaza o crestere de 102% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, se arata intr-un comunicat Romcar Motors, citat de redactia Bloombiz.
Totalul autovehiculelor Ford vandute in luna martie este mai mare cu 3 unitati fata de volumul realizat in primul trimestru al anului 2005.

Cresterea s-a inregistrat pentru intreaga gama de modele Ford, atat autoturisme cat si autovehicule destinate transportului de marfa si de pasageri, iar Romcar Motors isi pastreaza locul fruntas in topul vanzarilor Ford din Romania.

Romcar beneficiaza de experienta a 14 ani de functionare pe piata auto din Romania, timp in care si-a asigurat un portofoliu vast de clienti. Anul 2005 a insemnat pentru companie realizarea a aproximativ 20% din totalul de vanzari Ford in Romania.

Oferta sa include vanzarea unei game bogate de autovehicule Ford, servicii Buy-Back, comercializarea de autovehicule rulate, service performant cu multiple rampe de lucru, comercializare de piese si accesorii originale Ford.

Bloombiz

Investmania - cea mai rapida cale de a invata sa joci la Bursa.


Ti-a placut acest articol?
Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1087 ori