Primele masini Ford Transit Connect, asamblate la Craiova

Luni, 14 Decembrie 2009, ora 12:29
1725 citiri
Primele masini Ford Transit Connect, asamblate la Craiova

Primul transport de autoutiltiare Transit Connect asamblate la uzina Ford din Craiova a fost livrat dealerilor marcii din Romania, compania deruland in paralel procedurile operationale necesare pentru inceperea productiei vehiculului comercial, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Ford Romania.

"Ford Romania deruleaza procedurile operationale necesare producerii modelului Transit Connect, pe care in prezent doar il ansamblam. De asemenea, un nou model de clasa mica, care nu este nici Ford Fiesta, nici Ford Ka, este programat sa intre in productie in viitorul apropiat", au aratat reprezentantii companiei, citati de Mediafax.

Cea mai mare parte din masinile care vor fi produse la Craiova va fi livrata partenerilor Ford din Europa.

Referitor la volumul productiei, oficialii Ford Romania au afirmat ca acesta se va limita la cererea pietei, care este in continuare la un nivel scazut.

"In prezent, activitatea Ford in Romania se concentreaza pe indeplinirea criteriilor de calitate si respectarea standardelor, si nu neaparat pe volumul productiei, pe care il vom adapta la cererea pietei. Insa, in momentul de fata, piata auto din Europa este inca slabita, dar avem certitudinea ca situatia economica globala se va imbunatati, iar cererea pentru autovehicule noi va incepe sa creasca din nou", au afirmat reprezentantii companiei americane in Romania.

Odata ajunsa la capacitate de operare maxima, fabrica va putea produce pana la 300.000 de vehicule si 300.000 de motoare pe an.

La inaugurarea fabricii, in luna septembrie, oficialii companiei americane au afirmat ca pana la sfarsitul acestui an uzina Ford din Craiova va produce 1.000-2.000 de masini.

Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
#ford, #transit, #connect, #masini , #Piata auto