Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Managerii flotelor auto se intalnesc la Fleet Management Conference

Managerii flotelor auto se intalnesc la Fleet Management Conference


Experti ai industriei auto si manageri de flote auto se intalnesc la Fleet Management Conference, primul eveniment dedicat gestionarii si administrarii flotelor auto, care va avea loc pe 26 aprilie, la J.W. Marriott Bucuresti.

Evenimentul ofera participantilor oportunitatea de a afla cele mai eficiente strategii si solutii in administrarea flotelor auto, cum se poate obtine un cost operational scazut si cum se realizeaza optimizarea activitatilor de fleet management.

Participantii vor afla punctele cheie pentru dezvoltarea unor sisteme de imbunatatire, gestionare si optimizare a serviciilor, care au drept rezultat reducerea cheltuilelilor de achizitie, un cost minim de operare si obtinerea profitului.

Fleet Conference este structurat pe doua sesiuni de conferinte si o sesiune de business networking.

Prima sesiune, Challenges & Opportunities prezinta tendintele anului, serviciile si solutiile necesare pentru dezvoltarea portofoliului de clienti, strategii interne si externe pentru operatiunile desfasurate si modul in care pot fi evitate cele mai frecvente greseli.

Cea de-a doua sesiune, New trends new solutions, aduce in prim plan cele mai eficiente strategii de crestere a eficientei flotei auto, idei si solutii pentru optimizarea managementului flotelor auto.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1590 ori