Auto.ro: Voteaza masina anului

Miercuri, 30 Noiembrie 2011, ora 14:46
2881 citiri
Auto.ro: Voteaza masina anului

Auto.ro si Asociatia Presei Auto din Romania (APAR)au incheiat un parteneriat prin care promoveaza Masina anului 2012 in Romania, unul din cele mai importante evenimente din piata auto.

In concursul Masina anului 2012, Asociatia Presei Auto din Romania (APAR) a desemnat finalistele care vor intra in competitie: BMW Seria 1 Chevrolet AVEO, Citroen C4, Ford Focus, Hyundai Elantra, Kia Rio, Nissan Micra, Peugeot 508, Range Rover Evoque si Toyota Yaris.

Concursul se va desfasura pe data de 8 decembrie, iar internautii pasionati de masini au posibilitatea sa-si voteze masina preferata pe site-ul auto.ro.

Dan Vardie, Presedintele APAR, povesteste intr-un interviu acordat site-ului Auto.ro despre prima competitie "Masina anului" in Romania, care a avut loc in anul 1998, intr-o perioada destul de "timida" pentru piata auto, cand nu exista entuziasmul din ziua de azi.

Primul castigator al concursului a fost Ford Focus, masina care, ulterior, a castigat si titlurile Car of the Year si North American Car of the Year.

"Pentru consumator, titlul de "masina anului" este o garantie ca discutam despre un automobil potrivit pentru aceasta piata, aflat la niste granite de pret rezonabile care ofera << value for money>> la cel mai inalt grad. Pentru producatori si importatori este important pentru ca s-a dovedit statistic ca masina care castiga acest titlu reuseste sa se vanda mult mai bine. Sunt studii care au demonstrat ca titlul de Car of the Year poate aduce cu 15-20% mai multe vanzari fiindca reprezinta o garantie asupra unui automobil care se dovedeste competitiv pentru consumatorul mediu ", a mai precizat Dan Vardie.

In opinia acestuia, piata auto din Romania a asistat la o cadere continua, iar in anul 2011 se asteapta o crestere zero. De aceea, pentru a se maturiza, piata auto romaneasca trebuie sa se compare intotdeauna cu pietele de succes de pe plan international. Vezi mai multe in video.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#masina anului 2012, #concurs masina anului 2012, #castigator masina anului, #votez masina anului , #Piata auto