10 motociclete Harley-Davidson, vandute de la inceputul anului

Vineri, 09 Aprilie 2010, ora 13:53
3470 citiri
10 motociclete Harley-Davidson, vandute de la inceputul anului

Automotive Trading Services, unicul dealer autorizat Harley-Davidson din Romania, a vandut 10 astfel de motociclete in trimestrul I, iar directorul general al companiei, Bogdan Bucurescu, a estimat ca vanzarile totale din 2010 s-ar putea mentine la nivelul de anul trecut, de circa 40 de motociclete.

"Anul trecut am vandut aproximativ 40 de modele, iar anul acesta nu cred ca va fi mult diferit de anul trecut. In 2008 am vandut peste 70 de modele, insa erau alte circumstante macroeconomice", a spus Bucurescu.

El a precizat ca, de la inceperea activitatii in Romania, la sfarsitul lui 2007, compania a vandut peste 120 de modele.

"Anul acesta am vandut 10 motociclete, dar au fost cele mai slabe trei luni ale anului pentru piata moto", a adaugat Bucurescu, precizand ca cel mai accesibil model, din gama Sportster, costa 6.700 euro fara TVA, iar cel mai scump, din gama Custom Vehicle Operations, 32.360 euro fara TVA.

Valoarea celor 10 motociclete vandute in primele trei luni ale acestui an insumeaza circa 120.000 euro fara TVA, au declarat reprezentantii Harley-Davidson Bucuresti, care au precizat ca prima comanda din acest an a fost pentru un model din gama Custom Vehicle Operations, la pretul de 25.690 euro fara TVA.

"In 2008 am vandut cele mai multe modele cu preturi mai mari de 14-15.000 euro, iar anul trecut cele mai multe modele vandute sunt din gama Sportster", a adaugat directorul general al Harley-Davidson Bucuresti.

Bucurescu estimeaza ca piata moto nu va fi diferita de 2009, cand declinul a fost de circa 70%. "Nu vad o schimbare semificativa in acest an fata de 2009 pentru ca nu s-a schimbat nimic.

Industria auto, moto si cea imobiliara au fost cele mai afectate de criza", a mai spus Bucurescu si a adaugat ca o revenire a economiei in a doua parte a acestui an ar aduce o imbunatatire a acestor industrii abia in 2011.

Harley Davidson Bucuresti a inaugurat showroom-ul situat in zona comerciala Baneasa in decembrie 2009, in urma unei investitii de circa 700.000 euro.

Harley-Davidson Bucuresti a adus la inceputul lunii aprilie, pentru prima oara in Romania, camionul oficial al filialei europene Harley-Davidson Inc.

Cu aceasta ocazie, 24 de modele Harley-Davidson din gama 2010 vor fi disponibile pentru test in cadrul evenimentului Freedom Weekend, care are loc intre 9 si 11 aprilie la showroom-ul Harley-Davidson Bucuresti din zona comerciala Baneasa. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
#harley, #davidson, #motociclete, #piata auto , #Piata auto