Rent a car simplu si convenabil - Inchiriaza o masina fara sofer, de lux, la un pret bun, online

Luni, 28 Noiembrie 2016, ora 13:57
2722 citiri
Rent a car simplu si convenabil - Inchiriaza o masina fara sofer, de lux, la un pret bun, online

Ce inseamna rent a car? Ai fost vreodata in situatia cand masina privata era intr-o perioada de reparatie si doreai sa ajungi la o destinatie anume, destul de rapid?

Solutia cea mai buna era sa alegi o firma rent a car, cu o politica de lucru optima, ceea ce inseamna ca poate sa asigure servicii corespunzatoare, de calitate, de inchirieri masini, pentru satisfacerea nevoilor clientilor.

O astfel de optiune este convenabila in mai multe cazuri si anume:

* Ai permis de conducere, nu ti-ai cumparat masina si vrei sa faci o calatorie ca turist. Sau ai permis de conducere, nu ai masina si iti este dor sa conduci;

* Cand masina personala nu poate fi utilizata din diferite motive;

* Cand esti grabit sau trebuie sa ajungi la timp intr-un anumit loc;

* Cand pleci zilnic la locul de munca si nu vrei sa folosesti mijloacele de transport in comun;

* Atunci cand trebuie sa astepti o persoana, ori cativa prieteni sau familia la aeroport;

* Cand trebuie sa intalnesti pe cineva care soseste cu trenul la gara;

* Atunci cand doresti sa pleci intr-o mica vacanta, sa explorezi tara, sa opresti in orice loc vrei pentru a vedea un obiectiv turistic fara a depinde de programul unui grup organizat;

* In cazul cand vrei sa faci o plimbare la tara in weekend, sau in afara localitatii;

* Cand ai de dus mai multe bagaje grele la o anumita adresa;

* Cand vrei sa faci o calatorie de afaceri la o destinatie anume.

Alegerea este destul de usor de facut deoarece nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste asigurarea masinii, ITP-ul, revizia tehnica, anvelopele corespunzatoare cu sezonul respectiv, vignetele de autostrada, etc. - deci in general nu trebuie sa-ti faci probleme cu nimic.

Nu acelasi lucru se poate spune despre parcarile cu plata pe care le vei face, taxa de autostrada sau taxele de pod si altele de acest fel.

In legatura cu marca masinii, aspecte legate de specificatiile tehnice si preturile, trebuie sa spunem ca este mai dificil deoarece trebuie tinut cont de toate lucrurile acestea inainte de a alege o masina.

Indiferent de site-ul pe care il folosesti pentru inchirierea unei masini trebuie sa fii atent la cele mai bune preturi de pe piata si sa cauti cele mai bune variante de masini de inchiriat: Rent a car Bucuresti prin Francrocar este una dintre variantele pe care trebuie sa le iei in calcul in acest sens.

Sfaturi utile pentru inchirierea unei masini

Desigur nu doar pretul trebuie sa fie foarte important in alegerea pe care o faci ci si conditiile de inchiriere. Este posibil ca o masina sa aiba un pret mic si niste conditii care sa nu se potriveasca planului tau, spre exemplu sa aiba limita de km pe zi sau perceperea unui pret pentru un alt sofer decat cel care semneaza, iar daca nu respecti conditiile din contract sa fii taxat in plus cu o suma de bani suplimentara.

Tine cont si de vechimea masinii dar si de numarul de km la bord. De obicei masinile de inchiriat au fost si sunt folosite in regim intens. Alege o masina noua sau cu o vechime mai mica deoarece te vei simti mai in siguranta decat in una veche, cu multi km la bord (chiar daca pretul ei de inchiriere este mic).

Masina pe care o alegi trebuie sa o verifici cu mare atentie, sa aiba in procesul verbal pe care il semnezi toate semnele sau problemele de pe caroserie (chiar si cele mai mici lovituri ori zgarieturi) deoarece este posibil sa fii penalizat pentru orice alt semn in plus ca fiind facut dupa ce ai plecat cu ea de la firma respectiva.

Masina o vei inchiria cu rezervorul plin si se va preda la fel, in cazul in care va lipsi benzina din rezervor poti plati un pret mai mare pentru fiecare litru lipsa decat cel de la o statie Petrom sau alta de acest fel. De asemenea masina va fi adusa curata in interior si in exterior, in buna stare de functionare.

Unele extra-optiuni pot fi doar un simplu mod de convingere a clientului sa accepte o anumita oferta (ex. scaun pentru copil ori bebelus).

Locul de predare al masini trebuie sa fie acelasi cu locul de inchiriere, deoarece daca optezi pentru a preda masina in alt oras poti fi sigur ca pretul de inchiriere va fi mai mare.

Alege Francrocar rent a car Bucuresti cu servicii optime de inchirieri masini pentru a calatori in conditii sigure si confortabile!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#rent car Bucuresti, #masini inchiriat Bucuresti , #Oferte auto