Rent-a-car in Europa: Ce tarife te asteapta

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 00:00
2050 citiri
Rent-a-car in Europa: Ce tarife te asteapta

Inchiriaza o masina, de fiecare data cand ajungi intr-un nou oras european. Este mai ieftin decat daca ai da de fiecare data bani pe taxi, pentru ca preturile din Paris sau Milano nu se compara cu cele practicate de taximetristii autohtoni.

Nu-ti permiti nici sa pierzi timp pe drum, pentru a ajunge la destinatie cu masina personala, asa ca trebuie sa te asiguri ca, in clipa cand ai coborat din avion, in parcare te asteapta o masina cu plinul facut.

Inchiriatul unei masini te scapa de experienta plimbatului cu taximetrele locale si iti ofera independenta si libertatea de miscare cu care esti obisnuit de acasa, unde conduci mereu masina proprie.

Milano, Copenhaga si Bruxelles sunt orase frumoase, dar nu merita vazute de pe bancheta din spate a unui taxi. Asigura-te ca ai o masina la scara si treci la volan. Noi iti prezentam preturile, sa stii la ce sa te astepti.

Pentru calatoria ta de afaceri la Milano poti inchiria masina cu un pret care porneste de la 25 de euro pe zi in cadrul unui abonament pe sapte zile, pret la care se pot adauga si alte taxe suplimentare.

Sederea ta in Milano poate fi mult mai frumoasa daca alegi sa elxplorezi orasul la bordul unui Mercede SLK decapotabil, sau un Alfa Romeo 166, automobile de lux pe care Auto Europe ti le pune la dispozitie chiar si prin rezervare online.

Preturile in Paris pleaca de la 18 euro, in timp ce Barcelona este cea mai putin costisitoare destinatie din acest punct de vedere: platesti aproximativ 14 euro, daca iti iei un abonament pentru toata saptamana.

Printre cele mai ridicate preturi pentru inchirierea de masini le gasesti la Copenhaga unde o masina de inchiriat costa de la 34 de euro pe zi. Daca vrei sa te bucuri de mobilitate si nu vrei sa ai treaba cu indicatiile pentru taximetristi in Roma, poti scapa relativ usor cu o masina de inchiriat pentru 23 de euro pe zi.

Cand pleci la Bruxelles, poti inchiria fie o masina normala, pentru aproximativ 27 de euro pe zi, fie o masinuta electrca. Zen Car are mai putin de 3 metri lungime, atinge maxim 90 de kilometri la ora si ofera un spatiu pentru maxim doua persoane.

Taxa de inregistrare a masinii Zen Car este de 40 de euro, iar tariful zilnic este de 70 de euro. Trebuie sa stii, de asemenea, ca vei plati o garantie de 200 de euro pe cardul de credit pentru eventualele daune provocate automobilelor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#rent a care Europa, #inchiriaza masina, #tarife inchiriat masini , #Oferte auto