Honda Accord facelift, in versiunea Executive, costa in Romania 30.300 euro

Miercuri, 14 Martie 2012, ora 19:43
3107 citiri
Honda Accord facelift, in versiunea Executive, costa in Romania 30.300 euro

Varianta Facelift pregatita de catre Honda pentru modelul Accord Sedan in echiparea Executive pe benzina si motor de 2 litri, se vinde in Romania cu 30.368 euro (cu TVA), fiind una dintre masinile ce pot fi incadrate la categoria 'high level' din punct de vedere al dotarilor in raport cu un pret 'interesant'.

Autovehiculul, comercializat pe plan local prin intermediul Honda Trading Romania, intra in categoria limuzinelor de lux atat prin aspectul impunator pe care il afiseaza, cat si prin multitudinea de dotari incluse in pretul final.

Astfel, in cazul echiparii de varf, farurile sunt bi-HID (xenon faza scurta si lunga) si dispun de sistemul Active Cornering Lights pentru o vizibilitate sporita pe timp de noapte si mai ales in locuri aproape imposibil de vizualizat.

In plus, camera video montata in partea din spate a masinii face diferenta atunci cand vine vorba de parcarea cu spatele, oferind un cadru amplu pentru manevre sigure. Totul este completat de multitudinea de senzori de parcare care practic 'imbraca' masina oferind soferului posibilitatea unui condus lejer si fara grija unei atentii suplimentare fata de obstacolele intalnite in trafic. Noul sistem este controlat de o camera CMOS amplasata pe parbriz, in zona oglinzii retrovizoare, care detecteaza farurile sau stopurile vehiculelor din fata si reduce automat intensitatea luminii la faza scurta, daca faza lunga este activata.

La interior, Accord Sedan este mai silentios precedentul model gratie si tehnologiei NVH ('noise-vibrations-harshness'), imbunatatita prin adoptarea unei spume de densitate marita in si sub capota, dar si in zona bordului. De asemenea, izolarea fonica de sub podea a fost revizuita si imbunatatita prin utilizarea scuturilor fonoabsorbante pe tevile de esapament.

La exterior, Honda Accord Sedan Facelift 2012 are un aspect restilizat, cu modificari discrete, dar notabile, ale blocurilor optice si barelor de protectie. Astfel, farurile au un aspect mai curat, mai proaspat, semnalizatoarele care anterior aveau culoarea chihlimbarului acum au finisaje clare. Partea din spate a modelului Sedan a fost imbunatatita subtil, blocurile optice avand finisaje rosii pentru lumina de mers inapoi si indicatori care sa se asorteze, oferind un echilibru designului zonei.

Potrivit producatorului, noua generatie Accord vine cu doua noi sisteme, respectiv Auto High-Beam Support System si Active Cornering Lights.

In ceea ce priveste consumul, sedanul celor de la Honda scoate in practica 9,1 litri/100 km in regim urban (valoare identica regasita si in fisa tehnica), in timp ce in regim mixt, valoarea se apropie de varianta oficiala, respectiv 7,3 litri/100 km fata de 7 litri/100 km.

Din datele oficiale ale Directiei Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor /DRPCIV/, in primele doua luni din 2012, au fost inmatriculate in Romania 36 de unitati Honda, cu 50% mai putin decat in perioada similara din anul anterior, cand se consemnau 72 de inregistrari.

De asemenea, la nivelul anului 2011, au existat 13.437 masini Honda noi inmatriculate, din care 1.104 unitati au fost reprezentate de modelul Accord Sedan.

Noua Honda Accord sedan este disponibila spre comercializare pe plan local, incepand in octombrie 2011 la un pret de minim 24.155 euro (cu TVA).

Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Numărul românilor ce vor să lucreze în străinătate este tot mai mic. Studiul care arată proporția tinerilor dornici să mai plece
Un număr tot mai mic de români caută un loc de munca în altă țară și numărul este în scădere de șase ani. Un studiu realizat la nivel global a dezvăluit că românii ar prefera să...
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
Ce sunt grupurile secrete de pe WhatsApp și cum funcționează
WhatsApp introduce un meniu de apelare îmbunătățit și o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației. Noua funcție, numită „Hidden Group”, permite crearea și...
#Honda Accord preturi Romania, #Honda masina lux , #Oferte auto