Vrei un SUV de familie sau de urcat pe munte?

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 00:00
4805 citiri
Vrei un SUV de familie sau de urcat pe munte?
Foto: Nissan USA

A treia generatie a crossoverului de dimensiuni medii, Nissan Murano 2015, este gata sa potoleasca nervozitatea familiei tale inaintea plecarii in excursii. Nu degeaba modelul anterior a fost declarat "masina de familie a anului 2014" de catre BBC.

Noua forma a caroseriei se arata in masura sa cucereasca ochiul unui pasionat auto, in timp ce interiorul spatios de cinci locuri va satisface pe deplin gusturile membrilor familiei tale.

Forma exterioara a modelului are si un alt rol decat cel estetic. O mai mica rezistenta la inaintare si reducerea greutatii masinii cu aproape 70 de kilograme au redus semnificativ consumul de carburant fata de cel inregistrat de generatiile precedente, informeaza BBC.

SUV-ul pare sa se adreseze in egala masura celibatarilor maturi indragostiti de calatoriile de weekend, cat si galagioaselor familii plecate in vacanta.

Portbagajul masinii se deschide larg permitand transportul unor bagaje voluminoase, iar spatiul interior de depozitare nu a avut de suferit in urma remodelarii.

Interiorul este in acelasi timp reflectia opulentei, dar si a utilitatii, scaunele avand porturi USB pentru conectarea unor dispozitive digitale sau incarcarea smartphone-urilor.

Scaunele frontale au un design inspirat de tehnologia NASA "Gravitatie zero", avand optiuni automate de ajustare a pozitiei sau a temperaturii acestora.

Consumul de 10-13 litri la 100 de km este performant pentru clasa in care se inscrie automobilul si se pastreaza in aceiasi parametri inclusiv la versiunile 4x4, iar toate aceste amanunte arata ca rivalul principal din gama SUV, Lexus RX350, se va confrunta cu o concurenta acerba in perioada imediat urmatoare.

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Nissan Murano 2015, #Nissan Murano SUV, #Nissan Murano masina familie , #Noutati auto