Se simte vara in aer: Vespa celebreaza 70 de ani cu 3 modele aniversare (Video)

Sambata, 30 Aprilie 2016, ora 00:00
3625 citiri
Se simte vara in aer: Vespa celebreaza 70 de ani cu 3 modele aniversare (Video)
Foto: Extravaganzi

Nu exista iubitor al sezonului estival care sa nu-si inchipuie din cand in cand ca este pe o faleza, conducand relaxat un scuter Vespa clasic.

Ei bine, lasa visele deoparte si pregateste-te sa intampini vara asa cum trebuie, in saua unuia din cele 3 modele aniversare Vespa pe care compania producatoare, Piaggio, le pregateste de lansare cu prilejul aniversarii a sapte decenii de existenta, potrivit Extravaganzi.

Clasicul scuter italian are acum sansa de a da inca o data dovada farmecului sau, dat de puritatea liniilor caroseriei si vivacitatea nuantelor in care vine vopsita aceasta.

Trei modele clasice: Vespa GTS, Vespa PX si Vespa Primavera vor prinde din nou viata in uzina Piaggio Group pentru a aduce bucurie in sufletul celor care indragesc plimbarile moto lejere sub soarele verii.

Primavera este cel mai iubit model Vespa creat vreodata de Piaggio, dar frumusetea simpla a celebrului scuter italian o vei regasi in designul minimalist al modelului Vespa PX.

Estetica si robustetea scuterului sunt aceleasi ca in trecut, manevrarea lui se dovedeste la fel de usoara, asa cum sunetul motorului trecut prin 4 trepte de viteza reprezinta aproape un logo al PX-ului.

In plus, constructorul italian a avut grija ca noile motoare instalate pe celebrele modele Vespa sa respecte cu strictete reglementarile privind emisiile poluante, iar noi sisteme de franare au fost adaugate scuterelor pentru a-ti oferi o calatorie fara peripetii.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#scutere clasice Italia, #scuter Vespa, #modele scuter Vespa, #serie aniversara Vespa, #Piaggio Group , #Noutati auto