Cum studiezi eficient pentru examenul auto folosind chestionare online

Joi, 10 Martie 2016, ora 13:37
3175 citiri
Cum studiezi eficient pentru examenul auto folosind chestionare online

Proba teoretica a examenului pentru obtinerea permisului de conducere este considerata de cei mai multi cea mai dificila parte a intregului examen. Exista numerosi doritori de permis care se impiedica de acelasi obstacol, proba teoretica, de nenumarate ori, fiind nevoiti sa repete intregul proces de la inceput cheltuind astfel sume considerabile si pierzand timp.

Varianta de pregatire prin completarea de chestionare auto este solutia, iar statisticile exista pentru a sprijini aceasta afirmatie.

Aceste simulari fidele ale modului de desfasurare a examenului pentru obtinerea permisului de conducere incep sa faca diferenta in randurile viitorilor soferi, rata de promovabilitate al acestui dificil examen incepand usor si sigur sa creasca.

Ce noutati aduc site-urile de teste auto

Odata cu schimbarea formulei de sustinere a examenului teoretic pentru obtinerea permisului de conducere, numarul de site-uri care pun la dispozitia utilizatorilor chestionare auto ce pot fi completate online si in mod gratuit a inceput sa creasca exponential.

Popularitatea acestor chestionare drpciv categoria a, b, c, d, e de pe site-uri precum www.odat.ro este direct corelata cu efectul pe care acestea le au in pregatirea viitorului sofer. Pentru ca aceste teste simuleaza intocmai conditiile din timpul examenului pentru obtinerea permisului, pregatirea folosind aceasta metoda merge mai departe de insusirea teoriei si ajuta viitorul sofer sa evite starile de emotie neconstructive din timpul examenului.

Spre deosebire de metodele traditionale de pregatire pentru sala, respectiv cartile de legislatie si cartile ce cuprindeau un numar limita de teste auto, chestionarele online sunt la indeamna oricui dispune de un dispozitiv de conectare la internet, oriunde s-ar afla si oricand ar avea un moment liber.

Un alt avantaj indiscutabil al acestei metode de studiu este faptul ca fiind pe platforme online, chestionarele pot fi in permanenta reactualizate in conformitate cu legislatia in vigoare astfel incat utilizatorul nu trebuie sa isi faca probleme in privinta relevantei continutului raportata la momentul la care urmeaza sa sustina examenul.

Cum se studiaza eficient cu ajutorul completarii de chestionare online?

Este evident faptul ca acest tip de studiu pentru pregatirea examenului teoretic de obtinere a permisului incepe sa dea rezultate, in mod special in randul tinerilor. Statisticile arata o usoara crestere a procentelor de promovabilitate la categoriile de varsta cuprinse intre 18 si 35 de ani sau chiar 40 de ani in mediul urban.

Motivul pentru care completarea de teste drpciv 2016 este o metoda atat de eficienta de studiu este faptul ca acesta pot fi accesate direct de pe tableta sau smartphone-uri, dispozitive mereu la indemana.

Pentru a studia cat mai eficient, doritorii de obtinere a permisului de conducere pot urma cateva sfaturi practice:

1. Adaugarea la favorite si scurtatura pe ecran a site-ului de chestionare auto folosit. In ritmul haotic al vietii urbane este foarte usor de pierdut sirul lucrurilor care ar trebui puse pe lista de prioritati. Adaugand paginile de chestionare online la favorite in browser-ul folosit si mergand chiar mai departe cu asezarea acestora drept scurtaturi pe ecranul smartphone-ului sau al tabletei este echivalent cu un indemn la o sesiune scurta de studiu ori de cate ori se foloseste device-ul.

2. Profitarea de momentele si pauzele neasteptate. A scoate smartphone-ul sau tableta atunci cand dispunem de cateva momente libere, in metrou, in taxi, in trafic sau asteptand in statia de autobuz este deja un gest reflex. Aceste momente de respiro pot fi valorificate pentru viitorii soferi completand cate un test auto online de cate ori timpul o permite.

3. Alegerea cu atentie a site-urilor folosite. Desi chestionarele online sunt o metoda excelenta de studiu, recomandata inclusiv de catre instructorii auto, este foarte important ca site-ul care pune la dispozitie aceste teste sa fie unul de incredere.

Instructorii de la scolile de soferi recomande site-ul www.ODAT.ro pentru ca are chestionare mereu actualizate, identice cu intrebarile oficiale folosite si in cadrul examenului teoretic pentru obtinere a permisului, dar in principal pentru ca orice cursant primeste explicatii la fiecare intrebare gresita din chestionare.

Actualizarea One UI 7 ar putea aduce un alt design pentru telefoanele Android
Actualizarea One UI 7 ar putea aduce un alt design pentru telefoanele Android
Samsung este așteptat să organizeze conferința Samsung Developer Conference 2024 (SDC 2024) pe 3 octombrie 2024. Conform unei informații apărute luna trecută, Samsung va lansa actualizarea...
Spotify se îndreaptă spre o rețea de socializare. Ce funcții noi au făcut ca platforma de ascultat muzică să devină mai mult de atât
Spotify se îndreaptă spre o rețea de socializare. Ce funcții noi au făcut ca platforma de ascultat muzică să devină mai mult de atât
Spotify a lansat recent funcția de comentarii la podcast-uri, marcând un alt pas în direcția transformării aplicației sale dintr-un simplu serviciu de streaming muzical într-o rețea...
#chestionare DRPCIV, #chestionare examen auto, #chestionare scoala soferi , #Noutati auto

Curs valutar

1 EUR = 4.9681 RON

0.0026

1 USD = 4.5404 RON

-0.0151
  1. Cât costă o noapte de cazare la cele mai scumpe hoteluri din Mamaia. Ce tarife a stabilit Gică Hagi, la hotelul său de lux
  2. Cum se conduce pe caniculă. Ce e absolut important să faci înainte de a te urca la volan
  3. O familie de 4 persoane are nevoie de 2.000 de euro lunar pentru a trăi decent: “Să-şi asigure mâncarea, să-şi plătească facturile şi să supraviețuiască”
  4. Un oraș aflat la 8.700 de km zguduie lumea: Toate produsele se scumpesc, cel mai grav blocaj de la pandemie
  5. Falimente pe bandă rulantă. Câte firme românești și-au suspendat activitatea în 2024. Creștere masivă față de anul trecut
  6. Panică la un gigant mondial al industriei „junk food". Cât de mult au scăzut vânzările
  7. Cele 6 recomandări esențiale pentru șoferii care circulă pe caniculă. Care este presiunea ideală pentru anvelope vara
  8. Buget de peste 440 de milioane de euro pentru programul Start-Up Nation, în 2024: ”România va avea cea mai mare creștere economică din UE”
  9. Cu banii ținuți în sobă, nu la „saltea”. Cum s-a prezentat un român la BNR VIDEO
  10. Banca Transilvania, undă verde să preia un competitor important de pe piața românească. Ce cotă de piață va cumula grupul față de ceilalți jucători români