Noul Mercedes Clasa A: Sport sau elegant, ce alegi?

Sambata, 04 August 2012, ora 00:00
2922 citiri
Noul Mercedes Clasa A: Sport sau elegant, ce alegi?

Noul Mercedes-Benz Clasa A vine in Romania incepand de duminica, urmand ca in luna septembrie sa fie disponibil pentru vanzare. Daca nu il vrei pentru deplasarile tale oficiale, ai la dispozitie o multime de dotari optionale care pot transforma masina dintr-una eleganta si confortabila, intr-o masina sport si dinamica.

Modelul are un design nou, motorizari intre 80 kW (109 CP) si 155 kW (211 CP), emisii de doar 98 de grame de CO2 pe kilometru parcurs si cel mai bun coeficient aerodinamic din segment, sustin oficialii Tiriac Auto.

Noua clasa A a are ca echipari standard sistemul cu radar Collision Prevention Assist, climatizare automata, sistemul audio 30 cu radio, CD si conexiune bluetooth, display cu diagonala de 14,7 centimetri, geamuri electrice fata-spate, sistem de aprindere automata a farurilor si volan cu 12 butoane.

Sistemul de avertizare a coliziunilor iminente, impreuna cu sistemul adaptativ Brake Assist, reusesc sa scada riscul producerii accidentelor. Sistemul Collision Prevention Assist te atentioneaza vizual si auditiv in momentul in care sesizeaza ca esti aproape de a face un accident, iar Brake Assist pregateste franele pentru un raspuns cat mai precis.

In plus, pentru drumurile lungi, ai in dotarile standard si sistemul Attention Assist, sistemul de detectare a oboselii.

Tot aici si sitemul Audio 20, care include un twin tuner pentru radio, CD-player care poate reda fisierele MP3 si interfata bluetooth, care are functii hands-free si audio streaming.

Pretul pentru Mercedez-Benz clasa a 180 Blue Efficiency porneste de la 19.900 de euro, iar pentru A 180 CDI BlueEfficiency, pleaca de la 20.950 de euro, fara TVA.

Ce dotari optionale ai pentru noul Mercedes-Benz Clasa A

Optional, ii poti adauga dotari de la modelel superioare: Intelligent Light System, scaunele fata reglabile electric cu functie de memorie, sau bordul finisat manual si imbracat in piele, daca alegi pachetul Exclusive.

In cazul in care vrei o masina dinamica, ai la dispozitie si optiuni sport precum centuri de sguranta in culoare rosie sau instrumentarul de bord argintiu cu ace rosii. Aceste dotari intra in liniile de echipare Urban, AMG Sports, dar si in pachetele Exclusive si AMG Exclusive.

Fie ca alegi o motorizare diesel sau pe benzina, vei beneficia de functia start/stop "ecologica", prin care motorul se opreste cand stationezi si reporneste cand eliberezi frana. Mai departe, poti alege noua transmisie manuala in sase trepte, care vine in dotarile standard, sau transmisia automata cu dublu-ambreiaj 7G-DCT.

Incepand cu primul trimestru din 2013, poti comanda ca dotare optionala sistemul "Drive Kit Plus for the iPhone", prin care poti integra dispozitivele iPhone in sistemul de entertainment al masinii.

La sistemul Audio 20, disponibil la modelele standard, poti adauga si sistemul Becker Map Pilot de navigatie cu afisare 3D a hartilor.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#noul Mercedes Benz Clasa A, #dotari noul Clasa A, #test noul Clasa A, #descriere noul Clasa A , #Noutati auto