Noua generatie Lexus GS, premiata pentru dotarile interioare

Marti, 17 Iulie 2012, ora 17:13
1545 citiri
Noua generatie Lexus GS, premiata pentru dotarile interioare

Noul model Lexus GS, disponibil din luna iunie si in Romania, a fost recompensat, recent, cu premiul anului pentru inovatii in domeniul dotarilor interioare, decernat de catre Automotive Interiors Expo, a anuntat, marti, intr-un comunicat de presa, Toyota Romania, unic importator al marcii pe plan local.

Distinctia pentru inovatii in domeniul dotarilor interioare ale autoturismelor de serie ("Production Vehicle Interior Innovation of the Year" Award) a vizat sistemul de control al climatizarii al noului GS, prevazut cu tehnologia nanoe.

Actualul sistem de aer conditionat disponibil la noul GS este prevazut cu tehnologia S-Flow pentru mentinerea nivelului optim de confort, insa reducand semnificativ consumul de putere.

Cu ajutorul senzorilor, sistemul detecteaza daca scaunul pasagerului din fata este ocupat si inchide automat toate fantele de ventilatie prevazute pentru acest scaun, acelasi lucru fiind valabil si pentru locurile din spate la activarea butonului S-Flow. De asemenea, sistemul masoara temperatura ambientala, temperatura din habitaclu si nivelul de izolare pentru a determina nivelul optim de aer conditionat. Volumul fluxului de aer necesar este personalizat pentru fiecare scaun cu ajutorul comenzii TAO (iesire flux de aer in functie de temperatura).

In plus, instalatia de aer conditionat include noul sistem nanoe, tehnologie de purificare a aerului care se activeaza automat la pornirea sistemului de aer conditionat. Prin fantele de ventilatie din plansa de bord de pe partea soferului se elibereaza in habitaclu nanoparticule cu diametru intre 20 si 50 Nm - ioni incarcati negativ, inconjurati de molecule de apa care au un efect de purificare si de eliminare a mirosurilor.

Automotive Interiors Expo 2012 a gazduit, in data de 12 iunie, prima decernare de premii Automotive Interiors Expo Awards, organizata in Germania, la Stuttgart.

Lansata in anul 1989, Lexus a devenit o marca renumita la nivel mondial, iar in prezent ramane primul si singurul producator de automobile din clasa premium care ofera o gama extinsa de modele cu propulsie integral hibrida, ce contine modelele CT200h, RX 450h, GS 450h, si LS 600h.

La jumatatea lunii iunie, noua generatie GS de la Lexus a fost lansata oficial in Romania, la preturi cuprinse intre 53.300 si 78.950 de euro.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Lexus GS recompensare inovatii, #noua generatie Lexus GS, #Lexus GS inovatii , #Noutati auto