Mercedes AMG Gle63 S Coupe 4Matic, un SUV de lux cu forme atragatoare

Sambata, 17 Ianuarie 2015, ora 00:00
4856 citiri
Mercedes AMG Gle63 S Coupe 4Matic, un SUV de lux cu forme atragatoare
Foto: c|net

Mercedes AMG Gle63 S Coupe 4Matic combina intr-un mod atractiv toate calitatile unei masini de top: forta, spatiu interior larg si elegant, dotari de ultima ora si forme demne de a incanta privirea. Nu poti cere mai mult in acest moment de la un crossover.

Ametitoarea combinatie intre stilurile coupe si crossover au dat nastere unei masini germane de vis.

AMG Gle63 S Coupe 4Matic este reprezentativ pentru stilul Mercedes, dar adauga linii noi caroseriei specifice pentru clasa AMG subliniind si mai mult forta eleganta emanata de acest automobil, arata Luxuryes.

Si, pentru ca vorbim de forta, ar trebui sa stii ca Mercedes Mercedes AMG Gle63 S Coupe 4Matic are cu ce sa se laude. Sub capota, un motor V8 BiTurbo, de 5,5 litri, este gata sa elibereze 577 CP transformand masina intr-un adevarat bolid.

Interiorul este cu adevarat de vis si da nota de lux caracteristica a gamei de top in care se claseaza modelul.

Instalatia audio este Bang & Olufsen, volanul este creionat dupa modelul masinilor sport si de curse pentru a permite soferilor de talie mai mare sa se simta confortabil, iar ceasurile de pe bord ies din linia clasica avand noi display-uri cu mai multe functii ale motorului si masinii afisate pentru conducatorul auto.

Nu avem inca un pret pentru noul SUV de la Mercedes, insa cu siguranta acesta va reflecta plasarea masinii in gama de lux.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#Mercedes AMG Gle63 S Coupe 4Matic, #Mercedes AMG 2016 , #Noutati auto