Ferrari va aloca Romaniei 35 de automobile in 2012

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 15:16
1789 citiri
Ferrari va aloca Romaniei 35 de automobile in 2012

Constructorul italian de automobile Ferrari va aloca anul viitor Romaniei, prin distribuitorul Forza Rossa, o cota de automobile cuprinsa intre 32 si 35 de unitati, a declarat marti directorul de marketing al importatorului, Lucian Sonea, la lansarea modelului 458 Spid.

Pentru acest an au fost alocate 30 de masini si toate au fost vandute.

"Anul viitor vom avea 32 de masini, insa in contextul in care va fi lansat si noul model 599 cota alocata Romaniei au putea creste pana 35 de unitati", a precizat reprezentantul Forza Rossa.

Dintre cele 30 de automobile vandute in acest an de distribuitor, 12 unitati sunt Ferrari 458 Spider, model lansat marti pe plan local, la preturi de peste 235.000 euro.

"Am primit comenzi pentru acest model inca de anul trecut. Avem alocate 12 unitati si toate au fost vandute. Livrarile vor incepe in luna februarie a anului viitor", a adaugat Sonea.

El a mai spus ca o parte dintre unitatile vandute in acest an sunt destinate Republicii Moldova si Bulgariei, unde Forza Rossa este de asemenea importator.

Modelul 458 Spider, prima berlineta cu motor central spate din lume, a fost prezentat in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Automobilul este echipat cu un motor care dezvolta 570 cai putere si cu un acoperis rigid retractabil, o inovatie brevetata Ferrari care reprezinta de asemenea o premiera mondiala pentru un automobil sport din acest segment.

Noul Ferrari atinge o viteza maxima de 320 kilometri pe ora si poate ajunge de la zero la suta de kilometri in 3,4 secunde. Consumul mediu de carburant este de 11,8 litri la suta de kilometri, iar emisiile de dioxid de carbon sunt de 275 de grame pe kilometru.

Forza Rossa este detinuta de sotii Camelia si Ion Bazac (fost ministru al Sanatatii) prin Forza Rossa Holding. Forza Rossa a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de noua milioane euro, in crestere cu 10% fata de 2009.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#ferrari romania, #Ferrari 458 Spider, #comenzi Ferrari Romania , #Noutati auto