Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce drumuri nationale sunt inchise din cauza zapezii

Ce drumuri nationale sunt inchise din cauza zapezii


Circulatia rutiera este intrerupta pe Autostrada A2 intre Basarabi si Lazu, judetul Constanta, si Bucuresti-Fetesti, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) care informeaza ca, din cauza viscolului si precipitatiilor, mai multe drumuri nationale au fost inchise sambata.

Centrul Infotrafic informeaza ca, potrivit datelelor primite de la dispeceratele de politie pana la ora 8.00, circulatia rutiera este intrerupta din cauza zapezii si a viscolului, pe toate drumurile nationale din judetul Constanta, cu exceptia DN22C Murfatlar-Cernavoda si DN3 Murfatlar-Constanta.

Infotrafic al Politiei Romane precizeaza ca pe cele doua drumuri exista restrictie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.

Infotrafic spune ca pana la ora 8.00 erau inchise A2 Bucuresti - Constanta; DN22 Ramnicu Sarat - Braila (judetul Buzau); DN3 Lehliu Gara - Calarasi (judetul Calarasi); DN24D Barlad - Galati (judetul Galati); DN2C Costesti - Smeeni - Pogoanele - Padina (judetul Buzau); DN22F Nalbant - Horia (judetul Tulcea); DN22D Macin - Caugagia (judetul Tulcea); DN23B Maicanesti - Ciorasti - Codresti (judetul Vrancea); DN2N Bogza - Dumbraveni - Jitia (judetul Vrancea); DN23A Gologanu - Ciorasti (judetul Vrancea); DN2L Tisita - Panciu (judetul Vrancea); DN5A Hotarele - Mironesti - Varlaam (judetul Giurgiu) .

La ora 11:00 traficul pe DN 4 Bucuresti - Oltenita a fost redeschis pentru toate categoriile de vehicule, iar 15 drumuri nationale si autostrazi sunt in continuare inchise, potrivit agentiei NewsIn.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 2816 ori