Automobile Bavaria a lansat MINI Roadster in Romania

Luni, 09 Aprilie 2012, ora 19:01
1435 citiri
Automobile Bavaria a lansat MINI Roadster in Romania

Compania Automobile Bavaria a lansat MINI Roadster pe piata locala, disponibil in patru variante de motorizare, din care trei pe benzina si una diesel, de la 19.300 de euro, fara TVA.

Gama de motorizari pe benzina are la baza motorul de 1,6 litri in trei variante de putere, de 122, 184 si, respectiv, 211 cai-putere. Versiunea diesel beneficiaza de un motor de 2 litri, capabil sa dezvolte 143 de cai-putere.

Vanzarile marcii MINI au crescut cu 27% in primul trimestru din acest an comparativ cu primele trei luni ale anului trecut si au ajuns la 33 de unitati. Anul trecut a adus o crestere de 47% pentru vanzarile de MINI, cu 140 de unitati comercializate in Romania de Automobile Bavaria.

MINI Roadster dispune de un soft top robust ce poate fi deschis si inchis cu usurinta in mod manual. Specificul de roadster nu a afectat cu nimic practicabilitatea acestui model, care ofera o capacitate a portbagajului de 240 de litri. In ceea ce priveste functiile de entertainment si comunicare, MINI Roadster poate fi echipat optional cu sistemul de difuzoare Harman Kardon hi-fi si interfata USB audio. Sistemul MINI Visual Boost cu radio si cel de navigatie sunt afisate pe un ecran color de inalta rezolutie si care este amplasat central.

Mai mult, MINI Connected permite posesorilor de terminale Apple iPhone sa acceseze serviciile bazate pe internet din interiorul masinii. MINI Connected App ofera posibilitatea utilizarii unor functii web radio, Facebook si Twitter.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#Automobile Bavaria MINI Roadster, #lansare MINI Roadster Romania, #pret MINI Roadster , #Noutati auto