AMG GT3 Edition 50: Invata sa prinzi viteza in stil Mercedes!

Sambata, 10 Iunie 2017, ora 00:00
2979 citiri
AMG GT3 Edition 50: Invata sa prinzi viteza in stil Mercedes!
Foto: Luxatic

O noua serie limitata de bolizi Mercedes se preateste sa dea un plus de savoare senzatiilor tari pe care ti le ofera deja modelul de serie AMG GT3.

Cinci masini vor intra in colectia limitata Mercedes AMG GT3 Edition 50 intr-o demonstratie de forta cum numai compania auto germana putea pune in scena, anunta Luxatic.

Totul este facut sa scoata in evidenta puterea automobilelor sport incluse in seria limitata Edition 50, motorul V8 de 6,3 litri, dublat de o cutie de viteze in sase trepte, demonstrand cat se poate de clar de ce AMG GT3 este o bestie greu de stapanit.

Caroseria a suferit la randul ei modificari substantiale pentru a reda caracterul masinilor de curse Mercedes. Noile forme includ o aripa de portanta aplicata in spatele masinii, aripi cu guri de ventilatie, praguri modificate si alte cateva detalii care confera o imagine agresiva automobilului sport, dar si caracteristici aerodinamice deosebite.

Culoarea gri a caroseriei si liniile negre accentueaza si mai mult liniile sport ale masini, iar in interior vei regasi dotari in aceeasi nota: scaune de carbon similare cu cele existente in bolizii de circuit, plasa de protectie intre scaune, un nou set de instrumente digitale de bord, un schimbator de viteze special si un volan-mansa, care iti va testa din plin abilitatile de sofer.

Cum seria este limitata la doar 5 automobile asteaptat-te sa ai parte de o concurenta acerba din partea colectionarilor impatimiti, noul AMG GT3 Edition 50 fiind cu adevarat o piesa de colectie.

Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Samsung Galaxy Z Fold 6 Slim: Noi specificații dezvăluite. Ce va oferi smartphone-ul
Zvonurile despre noile modele Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra și Z Fold 6 FE au circulat de ceva vreme, iar acum a apărut informația despre o posibilă variantă suplimentară, denumită Samsung...
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify renunță complet la Car Thing, dispozitivul pentru mașini
Spotify a decis să înceteze definitiv producția și suportul pentru Car Thing, playerul muzical pentru mașini, la mai puțin de un an de la lansarea sa. Utilizatorii au început să primească...
#Mercedes AMG GT3 Edition 50, #bolizi Mercedes, #masini curse, #masini serie limitata , #Noutati auto