Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ultima zi in care mai poti folosi tichetul valoric din cadrul programului Rabla

Ultima zi in care mai poti folosi tichetul valoric din cadrul programului Rabla


10 decembrie este termenul limita de utilizare a tichetelor valorice din cadrul programului Rabla, potrivit unui act normativ publicat la sfarsitul lunii noiembrie in Monitorul Oficial.

Practic, daca proprietarul nu foloseste tichetul pana astazi, nu va mai avea dreptul de a beneficia de prima de casare.

Ordinul Ministerului Mediului si Padurilor nr. 3.821/2012 pentru aprobarea unor derogari de la dispozitiile Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, aprobat prin Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 981/2012 a fost publicat in Monitorul Oficial, nr. 783, din 21 noiembrie 2012.

Actul normativ stabileste clar data limita pana la care poate fi folosit tichetul valoric obtinut in urma casarii autovehiculului uzat. Astfel, daca pana in prezent, in Ghidul programului se preciza ca "utilizarea tichetului valoric se face pana cel mai tarziu la data inscrisa in cuprinsul sau", Ordinul MMP publicat miercuri prevede ca data limita pana la care se poate folosi tichetul este 10 decembrie.

Citeste mai multe despre Ultima zi in care mai poti folosi tichetul valoric din cadrul programului Rabla pe AvocatNet.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1359 ori